hiofi dawno Cię nie widziałam. Piękna fotografia. Świetnie zagrały cienie
Wersja do druku
hiofi dawno Cię nie widziałam. Piękna fotografia. Świetnie zagrały cienie
Mnie Marek zachwyca niezmiennie. Piękna - "pudełeczkowa" kompozycja, piękne kontrasty ciężkich, ciemnych cieni i mgiełkowych, jasnych spódniczek, cieni sztywnych konstrukcji i miękkich łuków sylwetek tancerek.
A cień środkowej dziewczyny bardzo mi przypomina jedno z moich zdjęć łabędzia o świcie...
Gratulacje!
super klimatyczne zdjęcie, cienie na posadzce bydgoskiego portu lotniczego świetnie wyszły... :) jak zwykle świetna robota...
aż miło się ogląda ostatnie zdjęcie, ciutek przeszkadza kwadracik i kółeczko na płytce posadzki przy środkowej tancerce ale to tylko takie moje patrzenie
pozdrawiam
A raz kiedyś byłem pozwiedzać port lotniczy w celu zmierzenia atrakcyjności pod kątem foto. Nie znalazłem zbyt wiele, może kilka kadrów. Widać, że o innej porze dnia (gdy słońce wali przez te szyby) sprawa diametralnie się zmienia.
Przefajne foto, brak zastrzeżeń kompozycyjnych, technicznych, ustawień baletnic.
Jedyne czego mogę się czepić, to to, że chyba najniżej położone partie cieni wyszły poza GO (cienie rzucane przez podniesione ręce - wydają się lekko zblurowane)
Baśń baletowa "Kot w butach" - księżniczka
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Biała kotka ...
cudne
Hofi dzięki tobie przypomnialam sobie, ze miałam iśc zamówić bilety na "Dziadka do orzechów" :D
zdjęcia jak zawsze super, brakowało mi ich tutaj... a to z lotniska - BOMB
Czasem człek się na coś przyda ;) Czekam na wrażenia z baletu.
Mam ich więcej ale to, które umieściłem rzeczywiście jest wyjątkowe ... dziękuję.