A tam zone... Taka zona to skarb... Skarb masz :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Powiedz gdzie znalazles :mrgreen: Moze tam wiecej takich maja :twisted:
Wersja do druku
A tam zone... Taka zona to skarb... Skarb masz :mrgreen:Cytat:
Powiedz gdzie znalazles :mrgreen: Moze tam wiecej takich maja :twisted:
Wiem :-D Tylko lubię o tym co jakiś czas "od niechcenia" przypomnieć, żeby Was bardziej podenerwować :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Aparaty chodza na kliszach albo na matrycach, samochody sa na benzyne, ON lub podobne wynalazki. Dzieci chodza na zarciu i zabawkach, itp., itd. Wiekszosc zas Pan 'dziala' (obok milosci) na diamentach, kosmetychach, ubraniach itp. I to jest generalnie 'norma statystyczna'. Nie ma powodu, zeby nad tym biadolic. Trzeba to brac jako standardowy element trudow zycia codziennego i tyle.Cytat:
Dzisiaj kupilem NzZ, dzieciom i sobie nowego synka - szczenie bernenskiego psa pasterskiego (cenowo: 'tansza L-ka ;-( ). Rodzinaka juz sie w nim zakochala, dzieki czemu wzmocni sie argumentacja co do koniecznosci zakupu body cyfrowego. NzZ juz nawet 350D w sklepie pokazywalem. Jest zrozumienie, ze na dzieciach nie ma co oszczedzać. :mrgreen:
Pszczola tak na razie to może i tańsza L-ka ale poczekaj jak to zacznie rosnąć i jeść to nie wiem czy cię ze cztery L-ki nie wyjdą :mrgreen:. Trzeba było kupić ratlerka to byłoby ekonomiczniej choć do ratlerka to pewnie tylko smienę mógłbyś kupić :lol:
Jak na razie u mnie, żona jest ale dla niej 28-75 czy też 100-400 to to samo i nie ważne, że kolor nie ten.
No niestety wiem. Zakladajac, ze psiak nie choruje i wszystko idzie ok to utrzymanie wychodzi mniej wiecej L-ka/rok ;-(Cytat:
Zamieszczone przez Dolek
Zartujesz?! przy moim gabarcycie? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Dolek
O kurcze skąd ja to znam, na szczęście wszystkie zabawski kupuję na firmę a faktur nie pokazuję. Poza tym co jakiś czas proszę o wyrażenie opinii o fotkach i jest spokój, to działa.Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Ja tam nie narzekam, lubię się drażnić kosztami sprzętu (Odpowiedź - frik :D ) A najlepsze to jest nowe określenie tele - mówię na to "sąsiadka tele", hehehe znęcam się i wiem jestem świnia :-(
wiecie co ja wam powiem :-)... teraz przed nastepnym zakupem pokaze mojej juz_prawie_zonie ten watek z ktorego jasno wynika ze jestem normalny facet :mrgreen:
moja kobieta powiedziała że trzeba dobrze inwestować pieniądze (z moich obserwacji według większości kobiet jest to inwestycja w ciuchy i perfumy balsamy itp..) a ja inwestuje w sprzęt foto i nietylko :)
Uważaj żeby nie zaczęła się interesować forografią bardziej od Ciebie bo na początku możesz stracić wyłączność na pieszczenie sprzętu a później będziesz mógł co najwyżej pomagać jej w zmianie obiektywów :DCytat:
A moja dziewczyna nosi torbe, trzyma szkla przy wymianie (nie obawiam sie jej nawet 70-200 dac), filtry, oslony itp