Już można.
W praniu wyszły następujące problemy:
po pierwsze ankiety mogą mieć najwyżej 10 pozycji. Teraz mamy 22 zdjęcia. Sprawa o tyle kłopotliwa, że w efekcie można głosować trzy razy, czyli lekko nie fair. Dopóki nie znajdę rozwiązania technicznego - jeśli istnieje, proszę po prostu: głosujcie na jedno zdjęcie.
Druga sprawa: przyjąłem tak jak planowałem od początku głosowanie przez cały miesiąc. Dzięki temu mamy szansę na wybór zwycięzcy sensowną liczbą głosów, a oceniający mają czas na powracanie do zdjęć i weryfikację pierwszych wrażeń. Ale mam głos, że powinno być krótko - np. pięć dni. Co myślicie?
W kwestiach formalnych: zaczynamy zabawę i jest fajnie. Ale na przyszłość będę wymagał stosowania się do regulaminu - skoro jedni mogą, to inni powinni to uszanować. Otrzymałem dwa zdjęcia z których nie usunięto EXIFów, trzy zdjęcia o rozmiarze większym niż 200kb, oraz jedno zdjęcie po terminie (co prawda minutę ale zawsze). Proszę - zapoznajcie się z regulaminem i się zastosujcie. A jak macie lepsze pomysły - zaproponujcie w tym wątku.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie głosujemy na zestawy, tylko na jedno zdjęcie - co zresztą w regulamienie jest jasno podane :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman