Na ile to grafika a na ile fotografia...????
Mnie sie potoba, ale sztuka jest zrobic cos, o czym powiedza - czy to PS czy photo? ;-)
Tu jednak wiecej jest PS'a - i to widac, choc ladne jest...
Wersja do druku
Na ile to grafika a na ile fotografia...????
Mnie sie potoba, ale sztuka jest zrobic cos, o czym powiedza - czy to PS czy photo? ;-)
Tu jednak wiecej jest PS'a - i to widac, choc ladne jest...
stdanielo,Pikczer - Bardzo mi miło że zagladneliście:)
Pikczer - może z czasem będzie cieżej odpowiedzieć na to pytanie ... a może nie ;) Dwa ostatnie portreciki bez PSa - tylko BW i tonacja w LR. Pozdrawiam
Dwie fotki w BW :
Zapraszam
Kolejna fota w BW tym razem z tatr.
105.Droga
Fajne to ostatnie zdjecie, ale jakos mi sie wydaje ze lepiej by bylo, gdybys je zrobil mniej wiecej z miejsca w ktorym idzie ten czlowiek;) Tak czy siak mi sie podoba:p
sniper88 - dzieki za opinie
Kolejna porcja landszaftów - tym razem wypad na Słowację z formacją fotograficzna Landskapiści + grupą innych zacnych osób :) Się spodoba to wrzucę coś wiecej ... materiał świerzy bo z zeszłego tygodnia.
106.Maki
107.
Zapraszam
to z tatr - 3 od konca
w IMHO rewelacja
105 - świetne!
106 i 107 przyjemne, ale na 106 ta czerwień jest nienaturalna, wpada w róż (mój monitor?), a na 107 trochę zbyt kontrastowo, no i przepały na niebie.
Widać, że szukasz nietypowych rozwiązań w budowaniu ujęcia. To się chwali i pewne rzeczy są bardzo dobre. Ogląda się je z przyjemnością. Zgodzę się również z Ewą, że te na tym ostatnim i jednym bw są za duże przepalenia ... To bym poprawił. Pozdrawiam.
105.Droga - rewelacyjne, ten koles samotnie wedrujacy to jest kropka nad i :), takie dziwne skojarzenie, ale kojarzy mi sie ta gora z ogromną laciata krowa :)