Jak nie Metz to jaka jest szczególnie polecana do 400?
Wersja do druku
Jak nie Metz to jaka jest szczególnie polecana do 400?
przyłącze się do pytań. mam lampę Unomat B24. nie znam się na stopkach, można taką założyć na 400D?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
oczywiście o pełnej współpracy pewnie nie ma mowy. lampa sama w sobie jest dobra, ale czy do lustrzanki też?
A ja chcialem spytac o taka rzecz. Czy nie wydaje Wam sie, ze fotki z 350D sa lepsze niz z 400D?
Ja to widze w ten sposob, ze 400d ma za bardzo upchana matryce pixlami i ze zdjecia wychodza zbyt ostre na krawedziach. Tak nie wyglada rzeczywistosc.
Z 350tki sa lepsze fotki poprostu. Nie wiem czemu tyle ludzi pieje na temat 400D??
Jakies opinie?
No wlasnie o tym mowie. Ludzie sie napalaja na 400D a 350D tez mozna zrobic zarabiste fotki.Ja uwazam, ze lepsze niz z 400D.
Ponadto 350D bez gripa lezy lepiej w reku - jest wiekszy od 400D, ktorego nie wiadomo jak trzymac w reku.
Oba są małe. Moim zdaniem grip jest konieczny. Chyba, że ktoś ma drobne rączki np. kobieta.
:?: :!: :shock:
350D : 127 x 94 x 64 mm , 490g
400D : 127 x 94 x 65 mm , 514g
Po co pisać takie bajki ? Miałem obie puszki w ręku i jakoś nie specjalnie odczułęm różnicę w wielkości...
P.S. Tutaj można to porównać http://www.dpreview.com/reviews/CanonEOS400D/page4.asp :/ ehh...
Niech zgadnę;) Jesteś dumnym posiadaczem 350D i zaciekle bronisz swego:lol:
One są identyczne co do wielkości! Oglądałeś w ogóle kiedyś 400D, czy tylko trollujesz dla zasady, żeby trochę piany ubić?:mrgreen:
Cieszymy się razem z Tobą, że jesteś zadowolony ze swojego 350D, ale żebyś nie wiem co robił i tak nie zmienisz faktu, że 400D jest równie dobrym, a w pewnych aspektach trochę lepszym aparatem. IMO jedynym minusem 400D jest brak drugiego LCD. Cała reszta przemawia na jego korzyść.
Edit:
Himi, MaciekCi: byliście szybsi:D