-
takie bardzo alkoholowe szkoda że tak często wóda kojarzy się z samotnością. :(
z I gr zagłosowałem na 4 wg. mnie bardzo delikatne i wymowne i nie przez drzewo, choć pewnie o to tu chodziło. Mi wpadła w oko postać daleko chyba samotna tak sobie dopisałem :) wśród tych par na trawie to właśnie tam zobaczyłem prawdziwą samotność. Grupa II to zdjęcie 1 dlaczego???, bo nie wóda :):)
-
W dwójce w drugim zestawie chodzi chyba o to, że jest tylko jeden kaczorek...
-
I doszliśmy do finału :) http://www.canon-board.info/showthread.php?t=20685
Ja odpadłem :) zestaw 2 fota 4 . Dziękuję za głosy :)
-
I ja też odpadłem. Miało być z podtekstem politycznym, z jedną tylko kaczuszką[a powinny być dwie!], miałobyć zabawnie, ale coś mi nie wyszło. Moja fota to numer dwa w zestawie drugim. Dzięki wszystkim za bitwę!
-
I ja się pożegnałem z battlem. Ale i tak fajnie że ktoś zagłosował na moje foto :p Zestaw nr.1 foto nr.2 :p
Szkoda że odpadło picie z tym w lustrze, bo to był mój faworyt. Z resztą sam miałem taki pomysł :D
-
A z moich faworytów nie załapał się nikt :(
-
W finale jak dla mnie nr 3 wygrywa. Niby sa razem ale sami. Ladnie skomponowane.
Czworka jest tez dobra tyle ze gibie sie na prawo + jak dla mnie ma jednak przesadnie za mala glebie ostrosci.
-
Z tego co zostało ja oddałem głos na nr.5. Czuję ten klimat :)
-
Moja była tzw mozaika z lustrem czyli nr7 w zestawie 1 . Dzięki za głosy. Trochę dałem ciała bo b&w na które przerobiłem ta fote później wygląda IMO sporo lepiej. Zresztą zobaczcie sami:
-
Jak dla mnie to nr 5 i 6 (tak typowałem w półfinałach), no ale głos poszedł na 5... z wiadomych względów ;-)