Ale nie tak ta ankieta przeciez miala wygladac, miala byc kategoriami a nie zestawami - swit i glosowanie potem zmierzch i glosowanie i noc i glosowanie.
Wersja do druku
Ale nie tak ta ankieta przeciez miala wygladac, miala byc kategoriami a nie zestawami - swit i glosowanie potem zmierzch i glosowanie i noc i glosowanie.
no tak - nie ma co owijac w bawelne - dziadostwo i tyle.
I nie mowie o poziomie zdjec, ale o tym, jak ruszyla ankieta.
Po pierwsze faktycznie nie zestawami.
Po drugie - nie rozumiem, dlaczego nie ma mojej fotki? Skoro wyslalem ja zgodnie ze wszystkimi warunkami z regulaminu 2007-01-28 00:09?
Jestem mocno rozczarowany.
No to nie zle jaja - mi wyslalo (bez żadnych problemow), a najwyrazniej nie doszlo. Na prawde mnie to nie zle wkurzylo...
I najgorsze, ze nie bardzo wiadomo do kogo miec pretensje - bo niby do moderatorow powinienem miec, ale nie mam powodow, zeby nie wierzyc Tomaszowi, ze faktycznie mojej fotki nie bylo. Nikogo nie oskarzam o zla wole - zeby byla jasnosc.
Az sie cisnie staropolskie *****
Szczerze to rozczarowały mnie zdjęcia, pierwszy zestaw zupełnie nie na temat, w czwartym pierwsze zdjęcie fajne ale drugie trochę bez koncepcji, drugi zestaw o.k. tylko trzecie zdjęcie jakieś nie w temacie. Trzeci może być.
Czyżby temat był za trudny?
dlatego lepiej jest aby na biezaco wpisywac kto wyslal i Tomek wtedy zerka na 1 strone i od razu wie, ze ktos wyslal a nie ma od niego emaila - oczywiscie nikogoi nie obwiniam - staram sie jedynie zasugerowac jakies wyjscie na przyszlosc bo nie ma nic gorszego niz narobienie sie i stracenie okazji przez zrzadzenie losu.
hm ... ciężko było typować ... jakoś autorom zabrakło pomysłu na fotki chyba
Obejrzałem te fotki dzisiaj. Jak dla mnie reprezentują mój poziom :mrgreen: albo nawet nie do końca (jakieś nieostre co poniektóre, szumiaste siakieś) :-x,ale na pewno nie jest to poziom canonowksiego Battle Cage'a. Weźta się w garść ludziska i zróbta no coś, na widok czego forumowiczom opadną szczeny i będzie o czym pogadać.