Jak na losowo dobierane to 3 zestaw zdecydowanie najsłabszy właściwie nie ma na co głosować.
Wersja do druku
Jak na losowo dobierane to 3 zestaw zdecydowanie najsłabszy właściwie nie ma na co głosować.
Dostałem kilkanaśie głosów z czego jestem zadowolony :) A jeśli chodzi o fotki - faktycznie, część typowo reporterska (i uznałem, że też taką wrzucę), część artystyczna, no a kilka fotek niestety technicznie niedomaga.. Jeszcze nie głosowałem, bo nie wyswietlają mi się wszystkie foty a chcę być obiektywny..
i teraz ma być następna runda z 9 zdjęć..?? jesli tak to czy ktos wie kiedy zawiśnie?? pytam bo sie załapałem..:D
już poprosilem o powieszenie nowej finałowej rozgrywki
Tomku, ponawiam prośbę o powieszenie finałowej 9
chyba mamy juz po pierwszym etapie konkursu. niestety odpadlem ale nie czuje sie przegranym bo mam mieszane uczucia co do zdjec ktore weszly do scislego finalu. nie bede komentowal narazie wybranych zdjec i poczekam do zakonczenia konkursu. gratuluje wszystkim i zycze udanej zabawy w duchu fair play :-)
Próbowałem w grupie finałowej znaleść te "ulotne chwile" trwające 'naprawde krótko" którymi to tak chętnie wielu chałturników się chwali ale jakoś nie potrafie. Poza jednym zdjęcie wszystkie to do bólu reżyseria i ujęcia pewnie powarzane po 5 razy. :evil:
a czemu jest tylko 8 zdjec? Brakuje zdjecia nr 4
4 jest napewno, widziałem ;-)