W tak ohydnych okolicznościach przyrody będzie to niemałe wyzwanie, więc chętnie w to wchodzę. Nie ukrywam też, że pałam żądzą zemsty - kolega goobie strasznie skopał nam dupska...
Wersja do druku
W tak ohydnych okolicznościach przyrody będzie to niemałe wyzwanie, więc chętnie w to wchodzę. Nie ukrywam też, że pałam żądzą zemsty - kolega goobie strasznie skopał nam dupska...
[battle] most nocą: Festyk vs Kris75 - zdecydowanie 2
Ja równiez na 2
chyba nie bede odmienny ale tez na 2, a co do pierwszego zdjecia to widzialem je juz gdzies, plfoto?
no tak, ale jak widzisz teraz to pewnie pojdzie juz battle tylko mosty w dzien ale dalej uwazam ze warto by zrobic jakis oddzielny turniej battle na dzien i noc w seriach po 2 zdjecia. Mosty noca byly moze cos innego...
[battle] most nocą: Festyk vs Kris75: Ja się wstrzymam od głosu. Zdjęcie nr 2 jest oczywiście lepsze, niemniej też zbyt ciekawe nie jest, w kadrze jest za mało mostu i za dużo czarnego tła.
[battle] Mosty nocą
Wreszcie jakaś bitwa gdzie miałem problem z wyborem jednego spośród kilku niezłych zdjęć :)
4. Nawet udana próba stylizowania foto na 'art'. Ciekawa kolorystyka ale kadr chyba nie do końca przemyślany.
6. Zwraca uwagę pionowy kadr rzadziej stosowany przy tego typu zdjęciach. Ciekawa kompozycja dzięki symetrii linii świateł i cienia mostu na wodzie.
7. Przemyślany kadr z wyraźnie wykorzystanymi mocnymi punktami, piękne kolory i niezła technika. Ławeczka na pierwszym planie pomaga odnaleźć się w roli siedzącego na niej widza który podziwia widok. Most pokazany w ciekawym otoczeniu. Gratulacje - masz mój głos :)
8. Całkiem niezłe, ale pora to chyba nie noc :)
9. Mocno sztuczne, za dużo kontrastowych pojedynczych elementów w kadrze powodujących lekki chaos. Odszumianie bardzo spłaszczyło zdjęcie.
10. Ciekawa perspektywa, inaczej niż zwykle most pokazany nie z zewnątrz. MZ za dużo konstrukcji w prawym górnym narożniku zdjęcia.