przepraszam, moja pomyłka. miało być 43 a nie 46. a na 43 IMO model jest spięty i wygląda nienaturalnie.
Wersja do druku
Możliwe, w każdym razie całość publikowałem tu także po to żeby coś z tego wybrać, teraz na przykład gdybym je gdzieś pokazywał skróciłbym serię do zdjęć 45-49 a z radiowych wyrzuciłbym 30, 36, 40 i 42.
32 i 39 mi się podobają :)
Za 2-3 tygodnie przestaną się wyświetlać wszystkie wcześniej umieszczone zdjęcia, niestety forall.pl cały czas podnosiło ceny a obsługa robiła się coraz gorsza (5 dni po zapłacie czekałem na odblokowanie konta mimo odnotowania wpłaty i odliczania już nowego czasu ważności!). Niestety nie miałem wykupionej domeny, teraz na wypadek kolejnych zmian w przyszłości mam także i ją.
A skoro już mi wszystko działa na nowym serwerze, to coś nowego dodam :)
www.saurus.net.pl/nowe/mr_T.jpg (3 zdjęcia połączone, ok. 1600x700 więc daję w linku żeby nie rozjeżdżać forum)
I drugie, wyszło przy okazji fotek jakie sobie z grupą przyjaciół w szkole robiliśmy ;)
Portrety mojego przyjaciela i nauczyciela w jednym ;)
Powiedzcie mi czy wam się podobają i które z tej serii uważacie za najlepsze.
62.
63.
64.
65.
66.
Dorwałem się do nowych "modeli" ;) Może przynajmniej o tych ktoś coś napisze? :P
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
Gdyby ten pająk umiał mówić, zacytowałby Wujka Staszka Mistrza Ciętej Riposty ;)
Fotka bardziej jako ciekawostka.
Śliczne spajdery. Duży wybór widzę miałeś :)
Dzięki. Trafiło mi się, bo ja szukałem pająków (i nie tylko) do zdjęć, a ktoś inny szukał kogoś kto mu zrobi zdjęcia pająków, no i się dogadaliśmy ;)