A ja trwonię czas na Heroesie III ( szukam chętnych do grania ), Warcraft II ( tu tez), FM , CS, COD 1 i 5, NBA, FIFA, GTA :evil:
Wersja do druku
A ja trwonię czas na Heroesie III ( szukam chętnych do grania ), Warcraft II ( tu tez), FM , CS, COD 1 i 5, NBA, FIFA, GTA :evil:
tylko że chyba z konsoli na pecetowe serwery nie da się podłączyć.. zresztą z padem bym nie pograł za długo - ciężko hedy walić padem mając za przeciwnika gościa z klawiaturą i myszą.. ale za to grywalność na padzie większa.. nie mówiąc o obrazie w 42calach w rozdziałce 1080p i dźwiękach przez 6 głośników ;), że o wygodnym rozwaleniu sie na kanapie nie wspomnę :mrgreen:
Jego ego musi sobie jakoś zrekompensować (nie)dokładność pada, i fakt że gdyby nie "wsparcie sprzętowe" to miałby problem nie tylko zaliczeniem heada, ale pewnie i samej sylwetki wroga :)
he he,dobre.. przecież dokładnie o tym tu pisałem:
co do różnic to powiem tak, przez 3 lata grałem na pececie w Enemy Territory - między innymi dlatego nabawiłem się kontuzji nadgarstka (RSI) - najpierw w robocie 9 godzin przy kompie i potem granie w domu po parę godzin - i jeszcze do tego ciężką myszką logitecha - i nadgarstek wysiadł niestety.. do tego stopnia że co 2 tygodnie cały czas na rehabilitacji się melduję - i nie ma przeproś.. o wzroku nawet nie wspomnę, do tego ciągła pogoń za FPSami, dostrajanie konfigów - pewnie skądś to znacie koledzy ;),
a na konsoli wszyscy mają równe szanse - każdy ma taki sam pad, te same sprzętowe warunki - jedyna zmienna to łącze - ale w dzisiejszych czasach każdy ma przyzwoite.. i wtedy wychodzi kto co potrafi a nie jaki ma konfig..
a po paru latach na myszce przejście na pada łatwe nie jest..
ale za to jest tak jak piszecie "wsparcie sprzętowe" w postaci wygodnej kanapy zamiast ślęczenia przed malutkim 22" monitorem to jest to.. :mrgreen:
no dobra.. napasłem swoje ego i idę paru złych ludzi odstrzelić ;)
Omatko! Poczytałam sobie i stwierdzam, że Fotoszop z Lajtrumem razem wzięte - to jest małe miki przy tym, o czym Wy tu piszecie :confused:
I żeby nie było - też grywam, ale tylko w szachy i w kulki...
Ostatnia moja dobra gra od tak 2005 roku to Bioshock. Naprawde piekny kawalek softu, wyjatkowy. Wiekszosc nowych gier niestety porazka :/ Dlatego emulator C64 oraz Amigi to u mnie podstawa - stare, piekne gry z czasow mojej wczesnej i pozniejszej mlodosci :)
Gry jak Gry bardzo wciagają a do tego RPG to już masakratory czasu ,nie daj boże online.Ale i tak zachęcam fajna sprawa zabawy dużo no i ludzie :)
Arturs - ale mam nadzieję że się nie gniewasz ??? :lol:
Ale na poważniej - traktuję to jako przyczynek do obrzydliwie stereotypowej dyskusji, konsola vs PC ;) I zdradź mi jak się nazywa taka kontuzja? "Łokieć tenisisty", "skok siatkarza" (staw skokowy) już znam. Twoje to pewnie "nadgarstek grafika/programisty"?? :)
I z tym "malutkim monitorem" to już do końca przegiąłeś :mrgreen:
Ewo, bo kobiety z zaskakującą regularnością nie podzielają hobbystycznego ślęczenia facetów przy komputerach :mrgreen:
Gregolius, a co sądzisz o wiedźminie? Opinie skrajne, ale ci którzy widzieli chyba przyznają - uczta dla oczu ;)
Powiem Ci że kupiłem ta grę w dzień premiery i grałem w nią troszkę czasu ale nie za wiele gdyż niestety Lineage 2 pochłaniał mój czas przeznaczony na rozrywkę ale zgadzam się z jest to gra wyjątkowa i pięknie zrobiona.Niestety gry online maja swoja magię której brakuje w grach takich jak Wiedźmin.Ja ogólnie lubię tego typu gry więc czy to Wiedźmin czy niedościgniony Baldurs Gate, NeverWinter Nights dla mnei są to gry na których widok ostrze wzrok i mich a mi się cieszy.