czy była już mowa o podziękowaniu dla księdza prowadzącego? chodzi mi o konkretną wdzięcznośc wyrażoną w polskich złotych:-)
czy była już mowa o podziękowaniu dla księdza prowadzącego? chodzi mi o konkretną wdzięcznośc wyrażoną w polskich złotych:-)
też się chętnie dowiem ile mam przygotowac kaski na pobyt w zcęstichowie.
jedzie ktoś może z warsawy??
gaga powiedziała
Legitymacje są bez zdjęcia, ważne na całą Polskę, do konca 2008 (jak chyba wszystkie inne) i teraz najlepsze: po 50zł/świstek
Nie lepiej zrzucić się na świstek i później inteligentnie skserować? Po co karmić czarnych?
JSK to nie jest najlepszy pomysł. Nie dość, że 50 zł to nie 120 tak jak np. w Kurii krakowskiej, to te 50 zł zwróci Ci się na pierwszej fotografowanej przez Ciebie imprezie i to kilkakrotnie.
Jeszcze jedna sprawa - co będzie jeśli ksiądź będzie chciał sprawdzić wiarygodność takiej legitymacji i zadzwoni do Kurii która go wydawała?? Znam taki przypadek....
JSK ........ Ksiadz też człowiek. Wg. mnie to nie było by ok gdybys tak zrobił bo po pierwsze bedzie widomo ze lubisz krecic a po drugie nie daje takiej uciechy jak zapłacisz za to :D
To kiedy w koncu ten kurs w cz-wie? Prosze o dokladna date bo sie pogubiłem.
Czy ktoś z krakowa wybiera się pociągiem w SOBOTE ?