Kolega tomek13 sam prowokował do debilnej pyskówki!Cytat:
Zamieszczone przez hazan
I jak chcesz rozdawać bany to mnie pierwszemu proszę.
Wersja do druku
Kolega tomek13 sam prowokował do debilnej pyskówki!Cytat:
Zamieszczone przez hazan
I jak chcesz rozdawać bany to mnie pierwszemu proszę.
Dorosli ludzie nie daja sie tak łatwo prowokowac - a jakby ktos o moim ojcu napisal to co o jego to tez przeczytał by wiazanke.
Forum jest miejscem wymiany myśli, poglądów, a jak czasu mało to i emocji.
Ta sprawa wyglądała na śmierdzącą, ale nie jest. I bardzo się cieszę.
Niech to będzie przestrogą dla sprzedających gdziekolwiek i cokolwiek, że nie pójdzie im zbyt łatwo.
Dodam jeszcze, że wymóg poprawności zawsze działa na korzyść przestępców.
Nie ma ona absolutnie nic wspolnego ze mna, zbieznosc zupelnie przypadkowa.Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
PS. Chcialbym przeprosic wszystkich za to, ze poniosly mnie nerwy, a w szczegolnosci FOTOGRAFa.
Cytat:
Zamieszczone przez tomek17
To ja poproszę dokładne zdjęcia paska od aparatu.
Bo już po samym pasku kolego widać, że to ten sam sprzęt.
A ten paseczek nie jest jakimś typowym rozwiązaniem.
No proszę... a przeciez podobno:Cytat:
Zamieszczone przez hazan
Wyraźną sprzeczność w twoich słowach zauważam. Chyba, że ten drugi cytat nie dotyczył ciebie.Cytat:
Zamieszczone przez hazan
Qrde, zejdz z niego, dopiero co go oskarzaliscie o kradziez w Kanadzie, teraz pasek. Ludzie!Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
Sledze od wczoraj ten watek i nie powiem, ze czytalo sie to jak dobry kryminal :-o
Na Allegro (jak wszedzie) zawsze moze trafic sie cos kradzionego. Ten zestaw jest ewidentnie dziwny, ale zbyt szybko doszlo do samosadu. Czlowiek jednak mocno prowokowal, co tez wydaje sie byc podejrzane. A ten sam towar wystawiony dzis z innymi fotkami, u innej osoby nie rozwiewa domyslow.
Zastanawia mnie tylko jedno, czy byl ktos kto zawiadomil policje?
Przeciez jesli widzimy z okna jak ktos kogos szarpie i wyrywa torebke, od razu lapiemy (tak mysle) za telefon. A to mogl byc tylko zdenerwowany maz, ktory wkurzony zakupem swojej ukochanej chce odniesc torebke do sklepu.
Ta aukcja ewidentnie kwalifikuje sie wlasnie do takiegoz telefonu. Nawet jesli czlowiek niewinny, to sie wytlumaczy i po ptokach.
Kolego pn_ - ja niekogo nie oskarżałem, od tego jest prokurator, więc jeżeli masz zamiar dalej cytować moje wypowiedzi to proszę przemyśl czy słusznie.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
tomek17 napisał, że jego aukcja i aukcja do której podałem link nie mają ze sobą nic wspólnego. Ja jestem przekonany, że jednak mają i chciałbym jeszcze tylko zerknąć na pasek aby zaspokoić swoją ciekawość.
I co im powiesz: "wydaje mi się", "to wygląda na kradzione reporterowi", "cena typowo paserska", "dwie identyczne aukcje" itp...? Przecież to są żadne podstawy do interwencji Policji, to tylko poszlaki... Ciągle czekam na informację od oryginalnego właściciela obiektywu, może to coś pomoże...Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
Ditto.Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
Tomek17 ma o tyle pecha, że są tutaj ludzie, którym skradziono podobnej (jak nie większej) wartości sprzęt.. to nieco zmienia punkt widzenia na pewne rzeczy :?