Nikomu się nie podobają ;(
to jeszcze parę:
6.
7.
8.
Może coś napiszecie tym razem..
bo dam nastepne ;)
Wersja do druku
Nikomu się nie podobają ;(
to jeszcze parę:
6.
7.
8.
Może coś napiszecie tym razem..
bo dam nastepne ;)
To nikt nic nie napisze bo będą czekać na następne! ;)
ale z Was złośliwcy ;)
chyba te kieleckie Pawły to już takie złośliwe z natury czy co ;)
A co do 200/2 i 300/2.8 to nie ta półka cenowa.. na razie ;) - teraz kolej na 14L
Dobra, to już nie daję.. skoro się tak boicie..
Pozdr
To ja skomentuję :D Bo się znam jak nic :p
6. Bardzo ładny i dorodny okaz laba ;) jednak przewodniczka zdaje się być jakby trochę spięta;) niby mina "zawadiacka" w kierunku aparatu ale usztywnienie karku i pozycja rąk sugeruje, że jest niepewna jeszcze w stosunku do jednoczesnego prowadzenia bardzo dużego i silnego psa ;) oraz pozowania .....
żartowałąm troszkę ;p ale widać, że lewą ręką mocno ściska na wszelki wypadek....
oczywiście jest to ŻADNA recenzja zdjęcia
hmm.. wystarczy zagrozić nastepnymi i jaki wysyp komentarzy ;) To chyba jakaś aluzja, hmmm ..
Ja się wymądrzam gdzie indziej i nikt się mścić nie chce (muszę u Miclesa i Kamila W. coś napisac ;) ).. Co do laba to sama masz taki okaz to wiesz dobrze czemu taki chwyt jest ważny ;)..
Ależ oczywiście, ze wiem ;) przecież żartowałam :p...jednak mój lab w trakcie spaceru nie wychodzi az tak fotogenicznie ;) (zawsze gdzieś mu się fafle podwiną, a to patrzy się nie tam gdzie trzeba albo wygląda jak połamany :p)...no i piękny strzyżony ogon ;)....aż stwierdzam, że znów Kaiserowi trzeba przystrzydz co nieco .
Ja jednak poprosze o więcej portretów małżonki i córki z psem :)
Ja Cię Paenka bardzo proszę - Ty nic mojemu Kaiserkowi nie rób, on jest piękny sam w sobie, nie trza go upiększać! Panna powyżej to co innego, suczka - wiadomo że i fryzjer potrzebny, i szampon i w ogóle...
A zdjęcia bardzo ciepłe, kolorystycznie świetne - nawet ławeczka się dopasowała do kreacji :) Ech! żebym jak tak ludzi umiała fotografować! Nigdy mi ostro nie wychodzą :(
PS: Uroczy awatar Paenka!