Pobaw się filtrem do zdjęć czarno białych nie wiem jak on się tam zwie. ale daje dobre efekty :) A tego tutka z cb nie stosuje ale może czas zacząć :P
Wersja do druku
Pobaw się filtrem do zdjęć czarno białych nie wiem jak on się tam zwie. ale daje dobre efekty :) A tego tutka z cb nie stosuje ale może czas zacząć :P
Black & White się zwie. Alt + Shift + Ctrl + B.
Trochę mnie tu nie było, ale nie żebym nic nie robił, jest wręcz przeciwnie.
Oto wyniki mojej pracy:
22.
23.
24.
25.
Jak zwykle zapraszam do komentowania i wytykania błędów
jaka suknia omg
23 słabo wyszło , fajna opcja taka perspektywa , ostatnio też tak się bawiłem ale tutaj nie wyszło zbyt dobrze , ani to tlo jakoś ciekawe ani pary widać w miarę
24 motyw rozumiem z odbiciem , samego kadru i ustawienia już , co ma pokazywać bądź sugerować oglądającemu ?
Ot siedzi po prostu:) i się przygląda swojemu odbiciu - no wiesz kobieta i kawałek lustra:P
hmm no dobra ok , ale to można było z kadrem powalczyć bo to jakoś kupy mi się nie trzyma ;]
ciąg dalszy reportażu tej pary
26.
27.
28.
29.
30.
w sumie ok , poza 26 , tzn za mało wrzucasz i tak z kontekstu wyrwane całość
co do 26 , nie dało się skadrować nie centralnie ? ;] , po co to wszystko z prawej , masz gości przed kościołem było więcej lewej dać i już ładniej
tu było ciężko, szedłem razem z PM od księdza po podpisywaniu akt, aparat na dużym iso i pełna dziura, odszedłem od pary na chwilę aby zobaczyć ten kadr, było nieźle, niestety to reportaż..... ledwo zdążyłem.
Mi bardziej przeszkadza w tym zdjęciu wierzchołek kościoła, no ale cóż bywa, i tak je lubię:)
no ale zanim oni dojdą do kościoła z 10 zdjęć jeszcze byś zrobił ;]