Mnie się najbardziej podobały śmigłowce i ich "balecik" :)
Samolot:
1.
(chyba nasza Iskra)
I teraz śmigłowce:
2.
3.
4.
5.
I "kotki" przed odlotem :)
6.
Szkoda, że nie miałem lepszej miejscówki...
Wersja do druku
Mnie się najbardziej podobały śmigłowce i ich "balecik" :)
Samolot:
1.
(chyba nasza Iskra)
I teraz śmigłowce:
2.
3.
4.
5.
I "kotki" przed odlotem :)
6.
Szkoda, że nie miałem lepszej miejscówki...
te kotki, to chyba niezłe zagrożenie dla lotu stanowiły ;)
jak się przemiaszczały po skrzydle, to pewnie pilot nieźle musiał nadrabiać sterami :lol:
(dla jasności - ja waże 110, ale spokojnie, na skrzydła się nie wybieram)
Tja były bardzo drapieżne i spodobał się im mój forumowy ID :DCytat:
Zamieszczone przez Kubaman
no, na tym zdjęciu wypadają dużo lepiej :)
Czy te fotki są z dzisiaj? Gdzie staliście? Bo może się widzieliśmy, a ja was nie poznałem;p
To było wczoraj.. Byliśmy z Jacem na platwormie dla prasy. Plus wejścia na "murawę lotniska". Smycze i ID forumowe wisiały na szyjach. Działały :)
Ech... To ja jeszcze nie dostałem forumowej ID:p Czy mam rozumieć, że tylko forumowe ID i mogliście wszędzie wchodzić?:D Jeśli tak to zazdroszczę.
Moje są z dzisiaj (niedziela). Byłem na polance za "toi'kami" niedaleko początku pasa startowego. W rogu stali jacyś ludzie z "eLkami" i białym szkłem, nie miałem śmiałości sprawdzać, bo nie mieli smyczy :) Poza tym byłem z żoną i ze znajomymi z osiedla :)Ale strzeliłem dwie fotki z ukrycia: tutaj i tutaj. Jak ktoś siebie rozpozna to niech się ujawni :) Ten stojąco solo był z grupą ludzi...Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Mam tego setki, jak coś obrobię to wstawię. Teraz padam i idę lulu.
mam bardzo podobne, też byłeś na platformie?Cytat:
Zamieszczone przez MARANTZ
ja od 9 do 16 zrobiłem w sobotę 567 RAWów. Około 80-100 odpadło (nieostre/nietrafione kadry). Przed wakacjami pewnie część pokażę ;)Cytat:
Zamieszczone przez MARANTZ