Odp: [vik] Portretowe początki
Cytat:
Zamieszczone przez
davinci
Hej Vik ,proszę powiedz czy na 60 to jakiś preset śniegu ?? czy udało Ci się złapać naturalne warunki :)
2posty wyzej
Tzn to nie jest sam preset. Ten śnieg robiłam pędzelkiem na różnych warstwach + odpowiednie rozmycie i poruszenie :) Szkoda, że takiego prawdziwego śniegu nie złapałam, ale może będę miała jeszcze okazję. No a teraz jak wiadomo.. dużo fotografów dodaje śnieg, a nawet i deszcz w PS, a efekt w dalszym ciągu zniewalający.
Dziękuje za info. Sam osobiście szukałem gotowca - za leniwy jestem do dłubania pędzelkiem :)
Znalazłem gotowe warstwy do nałożenia ale Twój efekt dużo lepszy. Gratuluję !
Większość zdjęć bardzo mi się podoba. Jestem pod wrażeniem, że oświetlenie zazwyczaj jest super, a to tylko naturalne. Faktycznie masz dobre oko.
Czekam na pionowe kadry . Mam nadzieję że nie bolą :mrgreen:
61 bardzo spoko
62 i czupryna za bardzo nie dopisała i kubraczek zlewa się se śniegiem...
Ale pierwsze to wypasik
Cytat:
Zamieszczone przez
trothlik
i kubraczek zlewa się se śniegiem...
Może tak ma być (przypomnij sobie takie zdjęcie - "łabędzie we mgle")
Nie wiem dlaczego, ale na 61 trochę mi przeszkadzają gałązki na czole i brodzie. Wolałbym twarz bez "przeszkadzajek"
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotrus117
Może tak ma być (przypomnij sobie takie zdjęcie - "łabędzie we mgle")
Nie wiem dlaczego, ale na 61 trochę mi przeszkadzają gałązki na czole i brodzie. Wolałbym twarz bez "przeszkadzajek"
Może masz i rację że miał być jak z "bałędziami"
Co do gałązek to teraz zmiarkowałem... ta na czole wygląda ciut jakby ktoś patrzył na dziewczynę przez celownik...
Cholera czepiamy się za mocno a to tylko detale
haha :D wiem, że gałązki mogą przeszkadzać, ale dla mnie to tło jest tak piękne, ze po prostu nie mogłam :)
Nie będę się pierdzieliła, wrzucę moje "top" teraz :)
63.
64.
65.
66.