Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Cytat:
Zamieszczone przez
kris
zabawa średnio udana, skoro fota jest poruszona
tłumaczyłem już nie raz ,że na celu tutaj było uchwycenie bryzgającego błota, ale dla niektórych widocznie fota musi być żyleta przy takim czasie. Już uspokajam takie zdjęcia też się znajdą ..:). I nie zapominajmy ,ze fotografia to i tak kłamstwo :]
Wybacz jestem nowy i nie wiedziałem, że jesteś artystą od bryzgającego błota :)
Cytat:
Zamieszczone przez
kris
To już wiesz :D:twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszko666
Te drzewa lecą jakoś na bok, chyba wina Sigmy http://www.canon-board.info/images/s...on_mrgreen.gif
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
kris
To kolega wypalił, hehehe... Po trzech latach na tym torze też będziesz szukał innych ujęć niż np. trzech zawodników jednocześnie w locie i wszyscy w zakresie ostrości, albo jeden przelatujący nad drugim... Ja w tym roku postanowiłem zmierzyć się z szerokim kadrem na zawodach.
Jutro powinna już być cała relacja.. :d
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszko666
Jutro powinna już być cała relacja.. :d
ale wyczyścisz do jutra matrycę?
Cytat:
Zamieszczone przez
MacB
To kolega wypalił, hehehe... Po trzech latach na tym torze też będziesz szukał innych ujęć niż np. trzech zawodników jednocześnie w locie i wszyscy w zakresie ostrości, albo jeden przelatujący nad drugim... Ja w tym roku postanowiłem zmierzyć się z szerokim kadrem na zawodach.
Ja rozumiem, że trzeba sobie jakoś życie uatrakcyjniać, ale nie rusza mnie oda do poruszonych kadrów.
Cytat:
Zamieszczone przez
kris
ale wyczyścisz do jutra matrycę?
Muszę Cię zmartwić, ale odpowiem ,że nie. Wszystko dopiero po Rajdzie Polski 8-)