Jesteś reportażystą. Dla Ciebie fotografia polega na podglądaniu i zamrażaniu chwili. Dlatego, podświadomie odrzucasz "ustawkę". Doskonale to rozumiem.
Pank, sorry za flejma.
Wersja do druku
To ja jeszcze dodam, że z drugiej strony, z osób które regularnie wrzucają zdjęcia na forum, pank jest chyba na pierwszym miejscu jeśli chodzi o moje zainteresowanie fotografią forumową. Bo jednak nawet te ustawiane pozy itd. mogą pokazać jakieś tam ciekawe i inne spojrzenie, które można spróbować wykorzystać w innej dzidzinie fotografii.
Lizus ;)
O, dzięki. Dla mnie istnieją 2 fotografie, ta reportażowa gdzie liczy się autentyzm i odpowiedni moment i ta kreacyjna gdzie liczy się tylko to co masz w głowie. Nie za bardzo da się przystawiać miarkę z jednej do drugiej bo w obu chodzi o coś innego.
No nie całkiem jest tak jak myślisz
Co nie całkiem jest tak?
280. Trochę po Sergiuszowemu : most jej z głowy wyrasta.
281. Kobita trochę nieobecna - gdzie patrzy?
282. Ujdzie. BTW : jak pokazujesz jakieś nowe foty, to pierwsze co, to szukam obwódek wokół postaci :D I tutaj ich nie zabrakło.
To ja po miclesowemu 280- pylony wygło i most nadęło ale to pewnie wiatr tylko.
I po swojemu: 281 ładny podział obrazu i wzrok nawet tam jest gdzie być powinien i gdyby nie te farfocle to by było fajne zdjęcie.