Czy istnieje możliwość naprawy obiektywów? Jeżeli tak, to czy można w Poznaniu gdzieś to zrobić? Bo mam obiektyw Canona do mojego A1, 50mm f1.4, i niestety przesłona nie domyka się (tylko do zakresu f4). Można coś z tym zrobić?
Wersja do druku
Czy istnieje możliwość naprawy obiektywów? Jeżeli tak, to czy można w Poznaniu gdzieś to zrobić? Bo mam obiektyw Canona do mojego A1, 50mm f1.4, i niestety przesłona nie domyka się (tylko do zakresu f4). Można coś z tym zrobić?
często polecany adres:
http://www.emiasto.org/firma232840_f...rzewsk i.html
proponuję termin nastepnego spotkania- tym razem plenerku, bo moze ( powinno) juz byc ciepło
a mianowicie 22 marca 2009, miejsce - nie mam pojecia, byle by było powietrze :D
jak dzień wagarowicza, to dzień wagarowicza, robie sobie wolne od nauki... szkoda tylko, że 21ego mam zajęcia z rysunku, wiec... 22 powinien wszystkim pasowac, bo to niedziela..
ja tam nie wiem, ja sie nie doczekalam nawet fotek z poprzedniego wypadu, a tu planowany jest kolejny:rolleyes:
(tak tak to był wyrzut hahahahahhahaha :P)
a na serio - niemozliwe, zebym na wszystkich zdjeciach az tak koszmarnie wyszla... yyyy... tego.... prawda??:roll:
ej a moze skoro to 1 dzien wiosny to zaszalec jakos, jakis image walnąć, albo pod jakims haslem przewodnim to zrobic...
ja ofkors nie musze byc materialym biologicznym (wiem wiem - przejadłam sie ;) ), ale jakos towarzysko zawsze mi sie wypady CB mega-mega podobają :)
Ja mam 22 turniej w siate, więc odpadam :)
oj ja mam kilka pomysłów, ale one sa niesprecyzowane.. temat moze by - wiosna i jej oblicza, o:D
Jak co to wstępnie się zapisuję. A tu coś na poprawienie humoru nie daje w dowcipach bo nie znajdziecie a jest mroczne jak cholera :D http://patrz.pl/zdjecia/futro-na-all...nimowa-modelka
Ebru nie spodziewałem się po Tobie :) Ja wiem że w portrecie jestem cienki bolek i zdecydowanie lepiej wychodzą mi flaszki, pizze i młotki no ale bez przesady :) Podobno cycki Ci się podobały.Cytat:
sie nie doczekalam nawet fotek z poprzedniego wypadu
no przeciez pisalam ze mi sie fota mega podoba, no ileż razy trzeba Cię chwalić? :P
ale tyyyyyle było ich robionych, ze ja bym chciala wiecej:mrgreen:
elo elo, na następny plener ja się bardzo mocno piszę ;)
może ktoś chciałby się udać do budyneczku na ul grunwaldzkiej na wprost glaxo smith clein?
miescilo sie tam kiedyś kilka firm, także oddział DHL, od jakiegoś czasu budynek jest opuszczony i mocno dewastowany (po oknach nie widac prawie sladu), wumalowany spreyami....
płotu w zasadzie nie ma....
hm?
Hej a można się do was dołączyć? :-D
W końcu zostaję w Poznaniu na weekend w który jest plener :-)
Ja od razu mówię, że na lokalizacjach się w ogóle nie znam i nic nie zaproponuję i się zgadzam na wszystkie propozycje :-)