Na sraczkę dobry jest stoperan. I nie ma co się jej za dużo przyglądać bo może wejść w krew.
Wersja do druku
Na sraczkę dobry jest stoperan. I nie ma co się jej za dużo przyglądać bo może wejść w krew.
małe porównania z sieci ÎŢľĐÍĂąťĂë?ČŤˇůľĽˇ´źŃÄÜ6D/5D2/5D3şáĆŔŁ¨ĘŽŇťŁŠ_ÍřŇ×ĘýÂë
--- Kolejny post ---
małe porównania z sieci http://tech.163.com/digi/12/1228/03/8JPIF76E001624J3_11.html
Cichy mogłbyś wrzucić ten portret na klatce schodowej sprzed dwóch stron z podciągniętym ev o jakieś 2-3 stopnie? jestem ciekaw jak się ten canon sprawuje a w sieci znaleźć można tylko porównania gdzie wyciągają jakieś nierealne 4-5 stopni z białej tablicy co gówno mi mówi. Byłbym bardzo wdzięczny
Majkes -> +3ev i -3ev.jpg - Speedy Share - upload your files here
Tu masz realne ciaganie -3/+3ev w ACR (na gorze niedoswietlone 3ev/przeswietlone 3ev, na dole po poprawce w ACR, kazde dwie kolumny to kolejno iso100-25600). Cropy 100% z CR2 konwertowanego do DNG (bo ACR nie lyka 6D jeszcze). Moze duzo nie widac ale zawsze to cos ;)
Zablokowali mi dropboxa, na ktorym byly pliki podlinkowane na nikoniarzach ;) Za duzy ruch zostal wygenerowany :D Sprobuje przerzucic rara z CR2 i JPG na inny serwer. Jak bede mial linka to sie podziele ;) Przepraszamy za utrudnienia ;)
Upload na inny serwer gotowy -> http://we.tl/L34bOrSmng
Link ma niby dzialac przez najblizsze 2 tygodnie ;) ale dropbox z tego co mi wiadomo tez juz dziala. Wiecej sampli niestety nie mam ;)
Jaka masz wersję? Ja mam CR 7.3.0.71 i otwiera.
Miałem 7.1 teraz aktualizacja do 7.3 i działa wielkie dzięki :)
Witam, u mnie po krótkim użytkowaniu pojawił się problem ponieważ bateria po nocy w wyłączonym aparacie jest rozładowana. Wszystkie funkcje jak GPS lub WiFi są wyłączone. Po naładowaniu aparat pracuje normalnie oraz bateria wytrzymuje dosyć długo. Niestety po przeleżeniu w wyłączonym aparacie bateria jeszcze w 50% naładowana na drugi dzień jest pusta. Być może mam aktywowaną jakąś funkcję która ciągnie mimo wyłączonego body. Tak czy tak napisałem do serwisu i czekam na odp.
Co do wrażeń po paru dniach to największe wow robi użyteczne ISO, w porównaniu do cropa 550d jest różnica. AF także daje rade i jak narazie jestem b.zadowolony - jedynia ta bateria...