Odp: [RobertON] przyroda, pejzaże i inne
387) Parka zajęta sobą. Zrobione 600D z C300/4 mm z TC x1,4, bo zapomiałem baterii do fufu, a cropa mam prawie zawsze przy sobie.
388) Żuraw brodzący - może po kolana ? Albo po kuper.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Parka zajęta sobą
Ale krzyżówki nie rozwiązują :D .
387 para żurawi , wspaniałe ujęcie gratuluję :) Ale nie byłbym sobą , gdyby.... za dużo tego zielonego na dole, zbyt przykuwa wzrok. Jeszcze raz gratuluję :) widać postęp ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Parka zajęta sobą. Zrobione 600D z C300/4 mm z TC x1,4, bo zapomiałem baterii do fufu, a cropa mam prawie zawsze przy sobie.
Na leżaka cykałeś? Trafiłeś, ujęcie świetne.Zielone można wyciąć, ale, albo mi się wydaje, albo żurawie są na granicy hiperfokalnej, gdzie celowałeś? Chyba, że wydreptały z magicznego kręgu...ale samo ujęcie... zazdroszczę...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
Na leżaka cykałeś?
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
.... za dużo tego zielonego na dole, zbyt przykuwa wzrok. Jeszcze raz gratuluję widać postęp
Dziękuję, zielone już ciachnąłem... miło mi, że Wam się podoba - mam jeszcze kilka fotek tych modeli :)
Faktycznie dość daleko było, a zdjęcia tej pary zrobione - z okna samochodu, dopiero później wysiadłem, ale sobie poszły.
Zdjęcie pary: PKP.
One tak mają, że jak się zatrzyma auto, to zaczynają spokojnie oddalać się, nie chcą współpracować.
387 - jak najbardziej na +
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Faktycznie dość daleko było, a zdjęcia tej pary zrobione - z okna samochodu, dopiero później wysiadłem, ale sobie poszły.
Robercie ;) musisz wstawać bladym świtem lub co lepsze nocować tam a rankiem zakamuflowany w zielonej siatce /slowiczku podpowiedz dokładnie co i jak koledze;)/ nie wiem czy nie trzeba by wykopać jakiejś jamki :) I porobisz fantastyczne ujęcia które będziemy Ci zazdrościć :mrgreen:
pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
rankiem zakamuflowany w zielonej siatce /slowiczku podpowiedz dokładnie co i jak koledze/
Proszę bardzo:
Robert, tylko nie wchodź w tym do domu przy małych dzieciach. Będą miały traumę do końca życia:D