Czy ktoś testował Mindshiftgear Rotation 180 Trail - na piesze wędrówki wydaje się rewelacyjny. Czy ktoś sprawdzał czy wejdzie tam 5D z jakimś obiektywem np 40mm STM ?
Wersja do druku
Czy ktoś testował Mindshiftgear Rotation 180 Trail - na piesze wędrówki wydaje się rewelacyjny. Czy ktoś sprawdzał czy wejdzie tam 5D z jakimś obiektywem np 40mm STM ?
Canon 20D + 2 małe obiektywy +lampa + canon 70-200 f4/L w jakim niedrogim plecaku to upchać. No ideałem będzie upchnięcie laptopa 13,3 cala - ale nie koniecznie. Co proponujecie ?
Ja sobie właśnie zamówiłem CAMROCK Metro M10. Wydaje się dość poręczną torbą, która chce wozić na rowerze. Już opracowuje system podpięcia na kierownicy. Zobaczymy co do niej wejdzie.
Torba bardzo ciekawa i niedroga ale wolałbym jakiś plecak.
witam czy może się ktoś orientuje czy gdzieś można dostać hame 210 defender np używaną?
albo jakaś torbę o podobnych gabartyach?
widzę nową sklep.foto-kurier.pl tylko cena trochę chora
Ponawiam pytanie o Mindshiftgear Rotation 180 Trail
Ktoś coś słyszał? widział lub wie ?
W jaki sposob przenosicie oslony kilku obiektywow? Zalozone odwrotnie na szkle czy raczej jedna w druga?
Wysłane z mojego SM-N910C
Niektóre osłony założone i odwrócone - bo akurat "przylegają" do obiektywu.
Te odstające (jak kieliszek koktajlowy) - odpięte, ułożone tak żeby się nie chlebotały
Witam,
Pomimo braku info postanowiłem zaryzykować i kupiłem plecak Mindshiftgear Rotation 180 Trail.
Postaram się zrobić kilka zdjęć i krótką recenzje. Generalnie pierwsze wrażania bardzo pozytywne. Canon 5D Mark III z 24-105 mieści się spokojnie. Niebawem opiszę szerzej.