Odp: [zysk] auto-moto-speed i inne
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Mnie ujęły te dwie łuski
Jak zobaczyłem pierwszą, to myślałem, że coś się z matrycą dzieje:). Ale fakt, coś w takich ujęciach jest. Oczywiście, gdybyś był z przodu (ale nie na wprost lufy:D ), złapał wylatujące gazy, bo migawka na pocisk jest za wolna, do tego łuski i rozmycie id dłoni w tył...Czasem można pofantazjować:D
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
A ja myślałem że dalej będą ptaszki i pieski
Teraz czas na żelazo :D ,no może nie na czołgi niestety :confused: .
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
gdybyś był z przodu (ale nie na wprost lufy ), złapał wylatujące gazy, bo migawka na pocisk jest za wolna, do tego łuski i rozmycie id dłoni w tył...Czasem można pofantazjować
Faktycznie :mrgreen: .
Nie krępuj się ,mnie też czasem fantazja ponosi :mrgreen: .
Ale przyłożę się do dokładnego sfotografowania blow-back.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Wszystko przez tę smycz. Pies wygląda jakby się bał. Jakoś nie fajnie to wyszło :(.
GOŚĆ
446
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Wszystko przez tę smycz. Pies wygląda jakby się bał. Jakoś nie fajnie to wyszło
Zwykle smycze wyfotoposzuję ,ale tu uznałem , że zwierzaczek będzie już wyglądał na beznadziejnie samotnego
i porzuconego,więc zostawiłem.
btw
niektóre zwierzaki ,jak i ludzie z natury wyglądają na smutnych i przygnąbionych.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
GOŚĆ
446
nie no :) jestem pod wrażeniem :)za to zdjęcie masz u mnie butelkę grappy :mrgreen: Miałem kilka lat temu takiego gościa prawie przez pół roku, częstowałem ja orzeszkami ona mi przeganiała obce koty . I to był dobry układ. Niestety, podczas mojej nieobecności w domu 2 dni, przegryzła siatkę na komary, a miałem nie plastikową , i urządziła sobie w domu harce.Obraz jaki zastałem to jak po wielkich huraganie :) poprzegryzane co się dało zjeść, powywracane,ogólny bałagan.Musiałem ograniczyć jej moją gościnność i dostawała jedzenie już na ogrodzie.Ciut zdziwiona była takim obrotem spraw, ale innego wyjścia nie było.Ale któregoś dnia już nie przyszła :( , nawet jej nie widywałem w okolicy.Ale miło ją wspominam .
Śliczny ten Twój gość, zapewne był bardzo blisko i nie miał stracha, że przerobisz na futerko :)
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Śliczny ten Twój gość, zapewne był bardzo blisko i nie miał stracha, że przerobisz na futerko :)
A bo wie to kto ?:mrgreen:
Fajnie,ze też lubicie Gościa.
Na szczęście nie musiałem wsiadać do auta jak Robert ,ani topić w bagnie jak słowiczek.
Mam niesłychanie życzliwych sasiadów w dla kazdego żyjątka.
Dokarmiaja wszystko ,nawet szkodniki :D , więc ta fotka ,to żaden wyczyn .
Ale fajna jest prawda ? :mrgreen: .
446, bardzo ładnie strzeliłeś tego wiewióra:D szacun:!:
Jeżeli masz takie możliwości, to poświęcił bym trochę czasu na złapaniu gościa na lepszym 2-gim planie, bo tylko to mi nie pasuje.;)
Ta sama ruda
Cytat:
Zamieszczone przez
dan_jo
poświęcił bym trochę czasu na złapaniu gościa na lepszym 2-gim planie, bo tylko to mi nie pasuje
Tylko ten drugi ,ładniejszy plan (j.w.) jest oddalony,ale może kiedyś i z bliska się uda :D .