Pewnie znajdzie się wielu chętnych ;-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zadałem mu pytanie na allegro. Napisał, że obiektyw się już sprzedał (ciekawe za ile...). Aukcja lada moment zniknie.
Wersja do druku
Pewnie znajdzie się wielu chętnych ;-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zadałem mu pytanie na allegro. Napisał, że obiektyw się już sprzedał (ciekawe za ile...). Aukcja lada moment zniknie.
Wbrew pozorom jest troche takich sprzedawcow, ktorzy na wejsciu do sklepu witaja z gracja i szykiem: Czego?! . Niektorzy wychodza z zalozenia ze liczy sie tylko towar, a cos takiego jak podejscie do klienta czy kultura osobista uwazaja za zbyteczny wysilek. Najlepiej takie sklepy omijac i odstraszac innych, moze wtedy zmadrzeja.
Z pewnością tacy sprzedawcy najbardziej szkodzą sami sobie. Ja kiedy jechałem po odbiór miałem bardzo dużo znaków zapytania, które się później rozwiały. Ale może dreszczyk emocji i trochę adrenaliny czasami pomaga :)
Podejrzane zakupy w sklepie?
Jakiś czas temu wchodzę do Fotojoker w Lublinie (tak przy okazji zakupów w markecie) i widzę dwóch sprzedawców w czarnych krawatach z żółtym napisem , ale co tam witrynka Canon jest więc pytam o możliwość sprowadzenia i cenę 85 1.8 i 50 1.4. Zostałem potraktowany jak trędowaty i dowiedziałem się że takie obiektywy tylko na zamówienie (nikt tego nie kupuje to po co magazynować) w kosmicznej cenie a po za tym to badziew.
Pomyliłem trochę allegro ze sklepem ale co tam , zawsze ktoś z jaśnie tu panujących przeniesie do info o sprzedawcach.:oops:
Może nie o aparatach stricte ale powiedzcie mi czy można sprzedawać program , który jest darmowy?
http://www.allegro.pl/item528911609_...amem_inne.html
pomijam "fachowość" obróbki zdjęć
Płacisz za "kurs" i płytkę.
Wiele redakcji sprzedawało płytki z freewarem podklejone na papierku w postaci czasopisma :-)
Czyli ja równiez mogę powgrywać czyjąć ciężką pracę bez licencji ani pozwolenia na takie wykorzystanie programu, dodać jakiś "kurs" nawet w powerpoincie i będzie git? No to nic tylko robić interesy.
W przypadku programów komputerowych, wszystko zależy od licencji na jakiej są udostępniane, licencje typu GPU, BSD dopuszczają takie praktyki.