Czy znajdę coś wielkością porównywalnego do Lowepro Magnum 400 AW, ale mniej kosztownego?
Wersja do druku
Czy znajdę coś wielkością porównywalnego do Lowepro Magnum 400 AW, ale mniej kosztownego?
Camrock x60 tank
Mielibyście pomysł na zapakowanie 5D2 + 24-105L? Bez żadnego dodatkowego szpeju. Pytałem o to wcześniej, ale może ktoś nowy dorzuci swoje 3 grosze...
Cześć. Potrzebuje przewozić lustrzankę w torbie na kierownicy roweru :) Torba Ortlieb Ultimate 5L ma wymiary:
- długość: 21 cm
- szerokość: 23,5 cm
- wysokość: 17 cm
Znajdę gdzieś sklep, gdzie mogę szukać toreb po wymiarach? Ciężko przeklikiwać się przez tysiące toreb i szukać takiej, która spasuje. Do torby chcę wcisnąć aparat i 2 obiektywy, więc musiałaby być optymalnie duża, ale nie większa niż podane rozmiary.
Mam szansę dorwać Vanguarda UP-RISE II 15Z za 149zł, ale jakoś nie mam przekonania do tego wewnętrznego systemu amortyzacji (klapa z dziurą).
Torba Case Logic DSH102 (czarna) | e-Fotojoker
Mam takowy do 60 D plus 24-105 canon.Po wyciągnięciu wkładki na obiektyw, z założoną osłoną przeciwsłoneczną wchodzi idealnie.Ale z założonym gripem nie wejdzie .Dodatkowo górna wewnętrzna kieszeń ma zamek plastikowy i jego zamknięcie metalowe mogło wg mnie porysować obudowę aparatu więc drobna modyfikacja z wkładką na obiektyw i jest teraz ok.Dodatkowo dolna część torby pozwala po rozsunięciu na włożenie nawet z obiektywem 70-200 ale nie z założona osłona przeciwsłoneczną,wydłuża się ona ok 8 cm.
Czy jest ktoś w posiadaniu torby Hama Canberra 130? Nigdzie nie mogę znaleźć jej wymiarów zewnętrznych, mógłby jakiś właściciel zmierzyć?
tak tylko informacyjnie poco ci wymiary zew? wazne zeby sprzet sie do srodka zmiescil :) , a co do pytania, to z tego co widze nie podane są nigdzie wymiary zewn, ale z doswiadczenia powiem ci zebys dodał sobie po 1,5-2cm z kazdej strony i prosze :)