Ale... masz świadomość że nie wszyscy mają ustawioną defaultową ilość postów na stronę? :p
Na szczęście mam szybkie łącze i bez problemu się te megabajty ładują.
Wersja do druku
Tylko pozazdrościć możliwości robienia zdjeć "z powietrza" ;)
Jak dla mnie 1, 7 i 10 najlepsze.
I czy sytuacja na 9 to standard? Każdy tak może sobie chodzić koło samolotów?
A własnie, Muflon, przypomniało mi się.. W najnowszym numerze FK był artykuł o zdjęciach samolotów, z powietrza itp. i pisali przy okazji o stabilizatorze żyroskopowym. Myslałeś, żeby się zaopatrzyc w takie cudo?:mrgreen: Po Twoich wynikach moznaby zaryzykować stwierdzenie, że jest Ci to niepotrzebne, bo po 1 wyrobiłeś już sobie triceps lewej ręki, a po drugie z tego co wyczytałem chyba nie robiłeś zdjęć z pokładu samolotu, ale jesteś jedyna osobą, która przychodzi mi do glowy, która mogłaby pomysleć o zakupie takiego czegoś:grin:
PS: Jeśli nie Ty, to może na tych pokazach widziałeś kogos "pro", kto posiadał ten IS?
Właściwie na wszystkie pytania sam odpowiedziałeś :) Tak, chodziło pewnie o stabilizatory Kenyon. Mi to niepotrzebne :) już nawet 500/4 z ręki powoli dochodzę do takich czasów jakich potrzebuję.
Nie widziałem nigdy na pokazach nikogo z tym sprzętem, bo i po co - do robienia z ziemii, jeśli już ktoś nie daje rady z ręki, znacznie poręczniejszy jest statyw. To jest sprzęt przede wszystkim do zdjęć z powietrza, gdzie "ziemia" trzęsie się trochę bardziej niż ręce po setce :mrgreen:
500 z ręki???
Jesteś cyborgiem Muflon??