To drugie to chyba antyreklama forum.
Ale kurczaki są fajne.
Wersja do druku
To drugie to chyba antyreklama forum.
Ale kurczaki są fajne.
Jak kogoś nie stać na białe gołębie to rzuca kurczakiem? :D
Hahaha już sobie wyobrażam jak parze młodej podają mrożone kurczaki przed kościołem..:D
Mrożone nie rozpostarły by tak "skrzydełek" ;-)
Świetny motyw! sam muszę takie ptaszory wykorzystać... tyle że użyje kaczki żeby mnie o plagiat nie posądzono ;)
Indyk... :D Albo niech świniami rzucają.. :D
No dobra może i faktycznie to niezbyt trafny wybór drobiu :P
Ja tam wziąłbym gołąbki, takie z kapusty! :)
(pamiętajcie, że to mój pomysł!)
Nie ważne czyj pomysł . Ja już opatentowałem wszystkie rodzaje ptaków , oraz zamienienie pary miejscami na tym ujęciu.
Jak ktoś chce wykonać takie zdjęcie to proszę się zgłaszać po numer konta na pw .
Kotleciarze wszystkich krajów strzeżcie się!!!
http://www.swiatobrazu.pl/rozwodnik-...cie-24890.html
Właściwie nie wiem, czyja głupota tu jest dowcipem. Ale chyba bardziej śmieszne, niz tragiczne.
4100$... ładnie sobie chłopaki liczą za oceanem.
Nieźle nieźle!
Ale na szczęście ja mam w umowie zapisy o akceptacji mojego stylu pracy i takie tam :D
prosz.
To tak w kwestii jacka_73? ;)
Jakiś czas temu w Warce ktoś zepsuł rynek. Na jego środku był mini park, ze starymi drzewami i studnią pamiętającą czasy, gdy w okolicy była jeszcze czysta woda. Niestety komuś to przeszkadzało i kazał wyciąć drzewa... Teraz cały rynek wyłożony jest kostką bauma, w donicach stoi kilka rachitycznych drzewek, przystrzyżonych w kulki, a stercząca na środku niczym glizda na mrozie kamienna studnia, przykryta jest grubą taflą pancernego szkła, co jeszcze bardziej podkreśla groteskowość całości. Psucie rynku to jednak karygodna sprawa...
Rewelacyjne zdjęcie i świetny patent na wycieczki rodzinne!!!
Wygląda na trochę sprasowanego, ale kubraczek ma fantastyczny.
szkła canona i żółte paski przy korpusach ? hmmmmm ;)
Jakiś murzyn w tle? Nie wiem, nie widzę przesłania :)
Sorki, ale takie oczywiste przesłania już do mnie nie trafiają :)
To nie jest kolano:!: Ta baletnica ma kolana jak u kury (zgina się jej ONO w drugą stronę) i noga idzie dalej w głąb. To co widzisz to jedna z dwóch pęcin, które jej z owego kolana wyrosły z upływem czasu:mrgreen: Czas ją posunął:twisted:
Takie tam...
Dlaczego pozbyłem się systemu Canona