Teraz jestem już na dobrej drodze.
Wersja do druku
UWAGA!
ZAWODY RUSZĄ CHYBA WCZEŚNIEJ!
Treningi przyśpieszyli o godzinę a zawody zdaje się rusza od 11:330 a nie jak zwyczajowo godzinę później!
Także lepiej być przed 11:30.
Dzięki za dzisiaj :) było warto się wybrać na dzisiejsze (ostatnie zawody) zawody w Czerwionce. Zdjęcia oczywiście nieco później moje, na razie jedno zrobione dosłownie tak na szybko, które poleciało na fb :)
Ja mam w końcu - i na koniec- kompletny zapis wypadku z II części zawodów.
Ogólnie to miło było w końcu pobyć razem w "trzonie " ekipy jak dawniej.
Były w sumie 3 poważniejsze wypadki- 2 dorosłych do karetki na noszach zaniesiono a jednemu chłopcu z klasy chyba 65cm udzielono pomocy na miejscu po upadku na hopie.
Było jeszcze kilka upadków ale zawodnicy pozbierali się o własnych siłach.
A fotografujących była już cała masa!
Teraz pozostaje jesień, potem zima a do tematu motocrossu wrócimy wiosną, chociaż.... Czesi mają jeszcze 2 rundy swoich mistrzostw kraju. I kto wie czy się nie wybiorę na coś. :)
Dzięki chłopaki za spotkanko!
I za ten strasznie pokręcony w obsłudze sprzęt jaki wypożyczyliście do zastrzelenia zawodników seriami. :lol:
No co jest kurna chata?!
Trzech było a fot ZERO!
Dawać!
A więc jak powiedzialem, jest i moja relacja:)
-> LINK:
Top Amator Cup 2013 – Czerwionka | ZBYSZKO-PHOTO
Nikt więcej nic nie wrzuca? Maciek twoje foty chociaż by z Crossu. Fata wiem ,że ty też wrzucales ale na FB.
Witam. Wrzucę ale szersze podsumowanie sezonu.
Pora na wspominki. Przeczeszę wszystkie foldery i będzie pewnie co wstawić.
Proponuję Wam przejrzenie najciekawszych wg. Was fot z tego roku i wklejenie ich. Każdy ma jakiś swój dorobek roku. :)
Podsumowanie roku robię zawsze w okolicach stycznia, ale już teraz mogę co nieco rzucić (lepszego oraz gorszego). Mianowicie:
wycieczka z Soltyshem
Był także wyjazd do Czarnobyla
również rajd samochodowy ul, Rybnika
oraz polowanie na krokusy
I na majówce skończę jak na razie czyli piękna Praga:
cdn..