ok. 10 dni
Wersja do druku
obyś był dobrym wróżbitą:)Cytat:
oj wróże Ci niezłą kariere na stockach
wiecie co, ja jak odpalam mojego 'słabiaka' kompakta i rozkładam moje pierdułki: koszyczki, owoce, patyki, gałązki itp. itd. to czuję się jak w 7 niebie, to jest w sumie takie dziwne i jednocześnie świetnie się złożyło, że w moim wieku (;))znalazłam takie coś dla siebie, co idzie po linii moich talentów (jestem plastykiem, ale nie po studiach niestety:() oraz zainteresowania pracą twórczą, plastyczną oraz samodzielną, bez szefa:) oraz może przynieść mi zyski w przyszłości i to spore:)
tylko czasem dopada mnie taki niepokój, że to wszystko to jest jakiś spisek, że oni mają już wszystkie moje dane personalne i jak przyjdzie co do czego, to mnie złapią, wsadzą we worek i wrzucą do Sekwany, a kasę zabiorą;DDD
Oj tym razem to ja się uśmiałem :)))))Cytat:
tylko czasem dopada mnie taki niepokój, że to wszystko to jest jakiś spisek, że oni mają już wszystkie moje dane personalne i jak przyjdzie co do czego, to mnie złapią, wsadzą we worek i wrzucą do Sekwany, a kasę zabiorą;DDD
nie pękaj co najwyżej do wisły a że prądy nikłe to do brzegu zdołasz dopłynąć :mrgreen:
hmm.. a spotkal sie ktos z takim powodem odrzucenia zdjecia na fotolii?
:?:Cytat:
However, this photo has not been accepted yet due to one or more Editing issues:
* the information is not precise enough.
* the information is incomplete
* the index information does not correspond well to the photograph submitted
* spelling mistakes
You have a few days to modify this information. If no modification is recorded, the photograph will be removed as well as information relating to it.
nowy jestem ale tego nie spotkalem, spisali sie dokladnie.
i tak na dobry sen jeszcze dziś ślimaki za 1,5$ poszły!
http://www.stockxpert.pl/browse.phtm...w&id=4410701no
ten dzień był dobry, good day, very good;), to w nagrodę za wczorajszą posuchę;)
nachwaliłam się już chyba dosyć, sorki, ale to naprawdę jest dla mnie kurde ważne, bo dużo się napracowałam przez te niecałe 2 miechy
Witam i pozdrawiam, czytam ten watek od dawna ale jakos do tej pory nie odzywalem sie. Zaczalem wieszac zdjecia do kilku agencji kilka miesiecy temu i mam jakies niewielkie doladowania. Ale ja nie o tym, mam pytanie odnosnie shutterstock, zdjecia mi nie przeszly i od dluzszego czasu mam taki komunikat :
Uploading has been disabled after review of your initial uploaded photos. We hope that you develop your skills and return to us at a later date. In the mean time, you can still post banners or refer photographers to Shutterstock and make money from your referals! - i niebardzo wiem co zrobic moze ktos z was mi doradzi. Dzieki:-P
Witam od rana sie ostro wnerwiłem:[ wczoraj na fotolie pusciłem 3 wycacane zdjęcia z tego przyjeli mi tylko 1 :[ i to to które najmniej mi sie podobało.. napisali że te 2 zdjęcia były excellent ale coś tam... coś tam... że skierowane są do różnych odbiorców i nie są zbyt neutralne.. przyznam że jedno rozmyłem troche motion blurem ale o to mi chodziło i było odjechane (wygladało jakby sie poruszało) co myślicie żeby im dzis znów je wysłać? może żona sie w nocy dziś recenzentowi lepiej w nocy spisała to mi przepuści te fotki.. ;) co ?