ale piękna pogoda na foty dzisiaj jest :/
Wersja do druku
ale piękna pogoda na foty dzisiaj jest :/
No właśnie..czy ktoś w związku z tym jedzie w przyrodę? :) Ja się wybieram właśnie.
no właśnie ja też
Ja już byłem :-) Zimnooooooooo....
ja muszę niestety się zabrać za domowe obowiązki :(
Właśnie wróciłem z Puszczy Bukowej. Planowałem dłuższy spacer w głąb Puszczy, ale nie da się dzisiaj. Bardzo zimno. Ale światło rewelacja.
Pozdrawiam przy ciepłej herbacie ;)
Widać nie tylko mnie skusiła dzisiaj Puszcza ;) Trochę się rozminęliśmy czasowo ale fotki możemy mieć podobne... o ile udało mi się wykorzystać to światło... Do teraz wytrząsam śnieg z nogawek, bo żeby zrobić fajne ujęcie to trzeba było nieraz brnąć w nim do połowy łydek :D
właśnie też wróciłem z Puszczy Bukowej
Mam pomysla, niech każdy wrzuci po dwie-trzy fotki z dzisiejszego wypadu :mrgreen:
Wy to macie dobrze, ja najladniejsze swiatlo przesiedzialam marznac na uczelni :/ ale za to egzamin do przodu!
to gratuluje :D
Ale zimno było,brrr.... nie pofociłem za dużo ale prawie przez Odrę przeszedłem w Zatoni :D
...a potem "...Tatuś ale zimno w nóżki.." wygoniło mnie z pagórków.Ale pięknie to tam jest.
Zachodniopomorska Toskania rzec można..Jeszcze pojedziemy pewnie.
a jak poszło w Łodzi??
miodzio - ale nie wyrywam się obaczyta ;p wszystko na 200%
znaczy, że trzeba będzie liczyć na składki członkowskie :P
Koszalin dotarł do domu szcześliwie pomimo zamarzajacego paliwa .. w lasach pod Białym Borem -22.5
Moje dwa skromne ujęcia:
(btw. jestem otwarty na krytykę moich pierwszych "wywołanych" rawów - będę wdzięczny za sugestie - najlepiej chyba na pm żeby nie zaśmiecać tematu)
skoro sam zaproponowałem, to też wrzucę i zachęcam wszystkich weekendowych plenerowców
Taaaa.... i weź tu człowieku doświetl to wszystko :-D
Janusz ma rację, to niełatwy temat. :)
jak będą takie mrozy to mało kto przyjdzie :P
I będzie temat: Kto ma Ds ten ma lżej :D
Też planuje się zjawić, ale na razie nie mam pomysłu jak nie zmarznąć :D
We wtorek ma być słonecznie. Mam mocne postanowienie pojechania do Zatonia bez względu na temperaturę. Jakby był ktoś chętny to proszę o info. Chcę wyjechać ok 0900-0930.
Ja niestety mam kolokwium i latanie za wpisami :(
No to ok. 0900 na Kolumba koło Twojego studio. Jakby jeszcze ktoś był chętny to się miejsce znajdzie. :-)
a niektórzy muszą pracować w tym czasie :(
A niektórzy nie :-)
ale mnie korci...:-D
No niestety nauka ważniejsz :(
Jakby się ktoś jeszcze (krzdra) zdecydował w ostatniej chwili to będziemy ok 0900 na Kolumba 5. Ewentualnie tel do mnie albo do Piotrka.
No szkoda, że nie mogę jechac, zapowiada się słońce na jutro..Miłego plenerku :) (polecam dojazd od Schwedt)Pozdrawiam.
fajnie wyszło
mogę zadać chamskie pytanie techniczne? te dwa ostatnie to jaka ogniskowa? (myślę o UWA)
dzięki..:)
17 mm (C 17-40)
Pierwsze fotki z dnia dzisiejszego :
Witraż
Keine grenzen ;)
Orły w cieniu
O widże że i w okolicach Czcibora się wybraliście. Najlepsze zdjęcie to oczywiście Keine Grenzen :-P
Wow! Janusz niczym Leon-zawodowiec :)
ładne okno :)
No więc było zimno. Jak ruszałem spod domu to było -23°C. Na szczęście tradycyjnie był odmrażacz. Termometr w aucie cały czas oscylował wokół -18°C.
Kościólek w Zatoniu stoi tam gdzie stał.
Zwierzęta były ale daleko a my z szerokimi szkłami.
HDRy krzaczorów też były - wprawka przed plenerem Migawki ;-)
No i zdjęcie miejsca którego nie można opuścić podczas wycieczki w tamte strony.
ooo kurna, moje rejony :)
Odmrażacz obowiązkowo :D
a czy jak się troszkę spóźnię to nic się nie stanie ? :P
Karniaka będziesz musiała strzelić ;)