nie z różnych miejsc właśnie
Wersja do druku
nie z różnych miejsc właśnie
Trochę wymieszanych klatek z ostatnich rzeczy świeżwych
237.
238.
239.
240.
241.
242.
241.
242.
243.
244.
245.
246.
247.
248.
249.
250.
251.
252.
253.
254.
Jak się trochę z tym ogarnę wrzucę materiał z całego ślubu jakiegoś
Jakoś tak dziwnie się ogląda, takie chaotyczne się wydają i nie wiadomo co mówią (242), coś mi nie gra, choć technicznie się podobają :) pozdrawiam :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
druga cześć lepiej, szczególnie plenerowe, te mi się bardzo podobają szczególnie 250-252 z naciskiem na 250 :)
242 zajebiaszcze, ale na 241 to pani trochę krzywdę zrobiłeś.
O, fakt. O pierwszych 241 i 242.
i numerki się popitoliły
jaką krzywdę ?
Mała główka i duuużo reszty. Kobiety chyba nie lubią jak jest ich dużo.
ee bez przesady ;]
Dobra :)
A 237 gdzie robione? :>
Łódź, pałac Poznańskiego przy manu
239 dla mnie bez sensu. Ramki jak z kolodionu też niezbyt mi się podobają. Do reszty nie mam uwag.
bez sensu bo ?
co to jest "koliodon" ?
Kolodion znany też jako kolodium, po angielsku collodion. Taka tam archeologia, o której nie warto pamiętać. W skrócie to mieszanina eteru z alkoholem etylowym i nitrocelulozą. Ekstremalnie łatwopalna. Po dodaniu bromków lub jodków srebra i wylaniu na płytę szklaną, dało się robić zdjęcia. Po kasecie zostawały ramki podobne do tych jak na Twoich zdjęciach.
Więcej.
Bez sensu, bo wygląda jakbyś chciał pochwalić się bokehem, a nie zrobić portret(?) tej kobiecie.
Nie chodziło o chwalenie się bokehem ;]
238, 253 - te dwa kadry się mocno wyróżniają, pierwszy swoją malarską plastyką, drugie wybitną kompozycją. Dla mnie rewelacja.
Porzucasz Canona ? Whyyyyy ?
Ze względu na komfort i możliwości pracy.
a tak przy okazji bo dawno nic
Dżizas,nawet nie zdążylem odpowiedzieć, a tu kolejny ban. Nic już nie rozumiem.
dawno mnie tu nie było , dzięki Vitez ;*
255.
256.
257.
258.
259.
No to micles pojeździ po Tobie...
257. Fajnie zaswiecone:)
Już mi się odechciało, ale głównie nie mam czasu, no ale jak proszą...
To co się rzuca najbardziej :
255 i 256 - materiał (w sensie tkaniny) zmasakrowany pomniejszeniem albo wyostrzeniem.
256 - sinica, szczególnie brzuch
257 - sinica, szczególnie kącik lewego oka (przy nosie) i pionowa w pionie od niego, zarówno w górę jak i w dół
258 - na twarz świecone od dołu? A gdzie światło na dół? No i ta wyżyna... Wygląda jakby miała tam jakąś fałdę, tak to obciąłeś tą czerwienią...
259 - cień na brodę zamierzony?
Zdjęcia do obejrzenia jednak generalnie brak im tego "czegoś" - nie wykluczone, że gdyby były one inaczej oświecone, to też by były inne w swoim odbiorze.
Na 256 to tranwescyta?
Tranwestyta miało być.
Wygląda jak facet.
lol
ps. gdzie są plastikowe ?
lol odnosił się do transwestyty ;]
Pierwsze i ostatnie najbardziej.
powiem 456 raz obrabiam pod 3500-3000px , i tam ma być ładnie z fakturą , po takie kompresji 800px siłą rzeczy będzie bardziej plastikowo
dodał bym coś jeszcze ale to jest zabawne więc pas heh ;]
Dlaczego od razu transwestyta :?: Nie można dać jej na imię Miriam ;-)
A tak na poważnie, to MM - architekci musisz trochę nad tym świeceniem popracować a efekt będzie na pewno lepszy. Chociaż jak się fotki Tobie podobają (a chyba raczej tak, skoro je tutaj zamieściłeś) to czy jest sens szukać dalej - w końcu patrząc z innej strony każdy może mieć swój styl.
No i ponoć nad gustami się nie dyskutuje.
Jaki jestem Micles? Muaaah, musiaaałem... Wybaczcie xDDDD
to chyba salatka jest ;)
moge ci nic zarzucic. Bardzo przyzwoite zdjecia z koncertu. Z teatru juz gorzej, ale to chyba dlatego, ze nafotografowalem sie teatrow i kabaretow i jakos mnie ten temat nie porusza - mam przesyt. Plewinskiego pogladaj z teatrow.
To co chłopacy? Na miclesa dłużej czekać nie będziemy... :twisted: Smacznego! :mrgreen:
255 i 256 dużo lepiej by się oglądało jakby tego materialu nie było .
Nie taka tandeta znowu, fajny wiaterek.
Krótka sesja narzeczeńska
260.
261.
262.
263.
264.
265.
266.
267.
268.
Bardzo nie podoba mi się brak stabilności post-processingu.
260-264
skóra bardzo bladziuchna
Też bym raczej trzymał sie jednakowej kolorystyki podczas posprocessingu (szczególnie przy zdjęciach w podobnych warunkach - te z niebieskim tłem).
hehehe zdjecie 261 wyglada jak by dziewczyna sikała :) bardzo fajna gra tla :)
grrrr ubiegles mnie zanim dopisalem :)
mi sie zdjecia bardzo pofobaja ale nie znam sie jak niektorzy koledzy na sinicach i innych takich zdjecia bardzo przyjemne
pozdrawiam wszystkich
po raz pierwszy faktycznie nuda i tandeta :)