Gripa jeszcze nie mam, mam od dawna zamówiony w jednym sklepie ale ciągle brak towaru, macałem go raz ale fakt że ma możliwość mocowania statywu zapomniałem :P Zatem zgadzam się ze przykręca się go raz na zawsze.
Wersja do druku
Gripa jeszcze nie mam, mam od dawna zamówiony w jednym sklepie ale ciągle brak towaru, macałem go raz ale fakt że ma możliwość mocowania statywu zapomniałem :P Zatem zgadzam się ze przykręca się go raz na zawsze.
ja czekalem w jednym sklepie, az sie nie doczekalem i poszedlem do innego w miejscu zamieszkania (wroclaw). w proline maja (mieli, bo chyba wzialem ostatni) za 299 zeta. niestety gwarancja international, ale zaryzokowalem..
Trochę późno z odpowiedzią. Brawo za spostrzegawczość dla MMM. Ja tego nie zauważyłem. Sam posiadam oryginał z gwarancją Canon PL.
PS. Podczas używania nie ma żadnych problemów. Za wyjątykiem nieprawidłowego podawania stanu naładowania ( przy założonych akumulatorach paluszkach) Problem znika gdy włożony jest koszyczek z akumulatorami płaskimi canona.
w wawie w Fotojockerze stoi jeden.. 353 PLN o ile mnie pamiec nie myli, ale pewny nie jestem. wczoraj widzialem
w FOTOPANORAMIE można za 300pln nabyć
http://www.fotopanorama.pl/product_i...roducts_id=414
Czy gripy te gripy http://www.allegro.pl/item107273903_...o_faktura.html róznią się czymś od oryginalnych ? Oszczędzać czy kupić grip od Canona ?
Różnią się elektroniką . gdzieś było na forum .Cytat:
Zamieszczone przez Voith
Bo nie wiem czy kupiń tańszy czy nie...może sie okazać ze tańszy będzie gorszy...
Bo jest, przedewszystkim nie posiada bezpiecznika. Używając jakieś podróbki akumulatorów za 30zł to ja bym się bał to kupować.Cytat:
Zamieszczone przez Voith
w poniedziałek jadę tam kupić BG-E3 razem z tamponem 28-75 - canonem 50 1.8 II :D Jak podliczę fakturę to 50mm wyjdzie mi za free bo interesuje mnie netto, a różnica między netto a brutto daje cenę 50mm :grin: :grin:Cytat:
Zamieszczone przez szycho
Szkoda tylko, że na bg-e3 będę musiał poczekać nawet do 5 tygodni bo canon polska obiecuje dostawę w ciągu tygodnia a ślizgają się z dostawami nawet po 5 - 8 tygodni !!!!:evil: :evil: