Jest baja :). Za całokształt. Za upór, chęci, za wszystko. Połączyłaś przyjemne z pożytecznym. Ewentualne szczegóły techniczne dopracujesz ( korzystasz ze stołu bezcieniowego i tak ma być). Zdolniacha jesteś;)
Wersja do druku
Jest baja :). Za całokształt. Za upór, chęci, za wszystko. Połączyłaś przyjemne z pożytecznym. Ewentualne szczegóły techniczne dopracujesz ( korzystasz ze stołu bezcieniowego i tak ma być). Zdolniacha jesteś;)
Dziękuję bardzo za miłe słowa. Mam nadzieje, że jeszcze bardziej się rozwinę. Najważniejsze to spełniać swoje marzenia i ja jedno spełniłam :) jeszcze wycieczka do Dubaju i będę najszczesliwsza kobieta na świecie.
A co do pracy to jestem tam od poniedziałku i dopiero uczę się korzystać ze sprzętu jaki jest na firmie. Jeżeli będzie taka możliwość będę umieszczać zdjęcia i czekać na wasze komentarze, bo może dzięki waszej pomocy zdjęcia na stronie i innych portalach społecznościowych będą jeszcze lepsze niż dotychczas.
Kolejna porcja zdjęć
A co do Dubaju to moja mama w tym roku była i strasznie zadowolona. Zdjęcia jakieś zrobiła, ale fotograf z niej marny :)
Monika, jestem ciekawy, jak dalej rozwinie się Twoja foto-pasja. Czyli co Ci przypadnie do gustu w wizjerze poza pracą. Pozdrówka;)
Kwiatki już fajnie Ci wychodzą.
Myślę, że już czas na inne kadry - ludzie - przyroda - architektura...
Warto rozproszyć czymś cień na dole.