Wczoraj przyjechał tablet. Jest wielki. Formatu A3 zapewne.
Powierzchnia robocza mniejsza od A4.
Szybko sie Canon uwinął.
Po 10 dniach od potwierdzenia poprawności rejestracji dostałam tablet.
Wersja do druku
Wczoraj przyjechał tablet. Jest wielki. Formatu A3 zapewne.
Powierzchnia robocza mniejsza od A4.
Szybko sie Canon uwinął.
Po 10 dniach od potwierdzenia poprawności rejestracji dostałam tablet.
Słuchajcie, po potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia o udziale w promocji Canon 6D z tabletem dostaliście jeszcze jakieś inne info ??? Np o wysyłce tabletu ??? Potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia otrzymałem 17 listopada, minęło 12 dni i jest cisza.
dostałem maila, że dotarczą w ciągu 28 dni, uwinęli się szybciej, przesyłka dotarła z WB
Po tej informacji w mailu o tym, że dostarczą w tablet w ciągu 28dni już nic do Was nie przysłali ???
nie, bo i po co?
Mam teraz pytanie odnośnie zarejestrowania produktu do Cashbacku. Wysłałem zgłoszenie i dostałem maila z informacją o tym, że nie mają skanu nr seryjnego i kodu kresowego - dołączyłem PONOWNIE ten skan przez stronę śledzenia wniosku, ale od 3 dni cisza - brak ponownej weryfikacji. Moje pytanie dotyczy tego co zaznaczyli w mailu.
napisali: "Prosze zwrócic uwage, ze na przeslanym skanie/zdjeciu kodu kreskowego powinno byc widoczne, ze kod zostal wyciety z opakowania, a opakowanie zostalo uszkodzone. Nie jest wystarczajace do przyjecia zgloszenia przeslanie skanu samych etykiet odklejonych z pudelka." Rzeczywiście tak to robiliście ???
niczego nie wycinałem, zrobiłem fotkę kodu, wysłałem i było ok
Ja korzystałem z cashback w lato i nic nie wycinałem. Kasa była 3 tyg przed terminem w mailu. Na stronie nie było nigdzie napisane o wycinaniu kodów.
Szok, ale zabawa:D
Otrzymałem maila z Canon, z informacją, że niestety ale zdjęcia kodu z opakowania nie wystarczą. Muszę natomiast wyciąć kod z pudełka, wykonać zdjęcie wyciętego kodu i przesłać jeszcze raz.
W zeszłym roku od razu wysłałem wycięty kartonik pocztą tradycyjną i wszystko było ok. W tym roku poszedłem na całość i jednak się nie udało;)