chlopie bierz się do roboty, wszystko co tu napisano miało dać kopa ale do poprawy, szukania drogi, przemysleń
niedługo wiosna, obserwuj, oglądaj, ucz się
podpowiedź wyślę w wiadomości, nie wiem czy wspomniany chciałby reklamy na forum
Wersja do druku
chlopie bierz się do roboty, wszystko co tu napisano miało dać kopa ale do poprawy, szukania drogi, przemysleń
niedługo wiosna, obserwuj, oglądaj, ucz się
podpowiedź wyślę w wiadomości, nie wiem czy wspomniany chciałby reklamy na forum
Mi w fotografowaniu nie były potrzebne książki. Najwięcej wskazówek otrzymałem właśnie przez fora dla fotografów.
a ja myślę ze chodziło mu o czytanie
duza cześć przychodzi tu zadać pytanie , najczęściej totalnie laickie
a tu jest prawdziwa skarbnica wiedzy, tylko trzeba chcieć skorzystać
the winner is ....7four:p
witam , to mój pierwszy post na forum i wybaczcie jeśli pytam w niewłaściwym miejscu...
wiem że to pytanie pojawiało się na forum wiele razy ale mimo wszystko potrzebuje waszej pomocy
jestem aktualnie na etapie wyboru sprzętu (i systemu) - w tej chwili nic nie posiadam. poczytałem trochę na forach, ale po tym mętlik w głowie jeszcze większy,,,
więc żeby nie zanudzać : ma to być aparat dla amatora, foto z wycieczek ( krajobrazy, architektura, kościoły, muzea itp), to co wiem na pewno to odpada seria xxx, ze względu na ergonomię. chciałbym wydać na sam korpus około 2000 pln. zależy na na sprawnym AF, dobrym wizjerze i bezawaryjności..
dzięki za pomoc
Canon s120-bedziesz zadowolony
Pewnie powinien nowy kolega być zadowolony, bo najlepszy wizjer to brak wizjera, ale skoro chodzi o ergonomię w sensie tego forum, to pewnie chodzi o luszczankie, a jeżeli tak to w tej cenie tylko EOS 50d.
Canon obecnie nie produkuje aparatów "z ergonomia" w tej cenie, więc tylko używany.:p
A z seria xxx na wycieczkach, to faktycznie babli, odcisków i karpal syndrom można się nabawić, bo ergonomii to w nich nie ma za grosz. :o :roll: