Ale macie problemy... Można wyciąć umiejętnie, by nie uszkodzić pudełka :)
Wersja do druku
Ale macie problemy... Można wyciąć umiejętnie, by nie uszkodzić pudełka :)
No i po cashbacku. Ciekawe jaką promocją uraczy nas Canon następnym razem. :)
ok, a rozliczacie się w "pit-cie"? Ja będę miał 2 zwroty. Dostałem z Canon'a info że wysyłąją do mnie pit'a.
Wysłałem listem poleconym wyciętą z pudełka całą białą naklejkę z kodami i SN, podpisaną imieniem i nazwiskiem z tyłu na tekturze, wydrukowany formularz, wydrukowane dane osobowe. W odpowiedzi otrzymałem takiego e-maila:
No, pogratulować. Drugiego pudełka nie mam.Cytat:
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za przesłanie wniosku w ramach Canon CashBack. Niestety nie możemy zatwierdzić złożonego wniosku, ponieważ nie mamy ważnego kodu kreskowego wyciętego z opakowania produktu, który Państwo zakupili. Prosimy o przesłanie ważnego kodu kreskowego na poniższy adres, który został wycięty z opakowania Państwa produktu wraz z imieniem i nazwiskiem oraz adresem e-mail, które ułatwią identyfikację. Proszę mieć na uwadze, że informacje te musimy otrzymać przed końcem terminu przyjmowania zgłoszeń, który upływa 15.02.2014 roku (liczy się data stempla pocztowego).
http://youtu.be/180Mgpr8CfU
Witam,
Ja również wysłałem naklejki (dokładnie 2) wycięte z pudełka po lampie, wraz z formularzem i otrzymałem taką oto wiadomość:
Jedyne czego nie wysłałem to luźna kartka na której znajduje się numer produktu wraz z kodem kreskowym. Ale jako, że nie jest to żadna naklejka to nie wysyłałem. Myślicie, że może chodzić o tą kartkę.Kod html:Szanowni Państwo
Dziękujemy za przesłanie wniosku w ramach Canon CashBack. Niestety nie możemy zatwierdzić złożonego wniosku, ponieważ nie mamy ważnego kodu kreskowego wyciętego z opakowania produktu, który Państwo zakupili. Prosimy o przesłanie ważnego kodu kreskowego na poniższy adres, który został wycięty z opakowania Państwa produktu wraz z imieniem i nazwiskiem oraz adresem e-mail, które ułatwią identyfikację. Proszę mieć na uwadze, że informacje te musimy otrzymać przed końcem terminu przyjmowania zgłoszeń, który upływa 15.02.2014 roku (liczy się data stempla pocztowego).
Z regulaminu i wszelkich wskazówek wynika, że chodzi o kody z pudełka.
Miało być tak pięknie, a jest jak zwykle, jak tą kopertę wysyłałem z idiotycznym dopiskiem "promocja cashback" to swoje pomyślałem. w dzisiejszych czasach wycinanki, poczta, dopiski a wydaje się że mamy 21 wiek.
Pamiętam jak rodzina z hameryki w głębokim socjalizmie wysyłała w liście drobne dulary w prezencie to też zwykle je .... trafiał zanim doszły, jak widać na poczcie niewiele się zmieniło.
Też dostałem takiego maila.
A coś mnie korciło żeby wysłać za potwierdzeniem odbioru - głupi byłem.
No nic, PLD miał taką sytuację jak My, ale przyszedł czas na refleksje i przysłali mu maila, że jednak wniosek zatwierdzony. Pozostaje tylko czekać.
Tez dostalem. Ale mam skan kodu i potwierdzenie nadania jakby co...
No, również mam skan kodu, dowód nadania (więc będzie potwierdzenie odebrania/zagubienia przesyłki jeśli złożę reklamację na Poczcie), oraz zdjęcie kodów na pudełku przed wycięciem. Jest podany numer telefonu w sprawach cashback na stronie Canon Polska - jutro tam dzwonię, bo wszystko wydaje się niepoważne. I tak bym kupił to szkło, ale skoro już dałem się wciągnąć w zabawę w wysyłanie tekturek (pierwszy raz na 6 nowych L-ek), to od poważnego koncernu oczekuję poważnego podejścia.