Odp: Canon Cashback 2013 !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
Paul80
Podpowie ktoś, formularz już wysłałem, aparat ma europejską gwarancję z tego co widzę, tak mam napisane.
Toż to oczywiste, co tu podpowiadać.
Cyt.: Aparaty są fabrycznie nowe, zapakowane w oryginalne opakowania i pochodzą od oficjalnego polskiego dystrybutora Canon. Polskie menu, gwarancja Canon Polska.
Cytat:
Zamieszczone przez
Paul80
Podpowie ktoś, formularz już wysłałem, aparat ma europejską gwarancję z tego co widzę, tak mam napisane.
Teraz chyba zawsze jest europejska.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Teraz chyba zawsze jest europejska.
Też takie info dostałem w kilku sklepach.
a sprzęt z dystrybucji niemieckiej będzie się kwalifikować? bez paragonu, faktury?
Cytat:
Zamieszczone przez
YaHoo
a sprzęt z dystrybucji niemieckiej będzie się kwalifikować? bez paragonu, faktury?
Tak i bez pudełka jeszcze. Nie potraficie czytać??? na stronie jest wszystko opisane.
są szkła które mogą się same napełnić kasą :)
trzeba tylko ich odpowiednio użyć :)
Kubek - termos Canon 70-200 nie caniam! (3219380324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
stajesz z takim na Monciaku, jesteś fun dla spacerujących i kasa wpada
cashback można olać, szybko wpadnie więcej niż cały koszt zakupu :)
ja w ostatniej edycji dostałem Cash Back :D...kupilem na allegro nowy 55-250 II i wysłałem zgłoszenie...dostałem na konto jakies 130 zł :D
Myślę o kupnie z Cashbacka C17-40 i tak przy okazji poczytałem regulamin, nie wiem czy wszyscy doczytali. We wcześniejszym Cashbacku było to inaczej rozwiązane (lepiej).
Ktoś wie ile taki podatek wyniesie z kwoty 410zł którą Canon zwraca za ten obiektyw.
Podwyżka cen sklepów + Podatek do opłacenia + wysłanie kodów kreskowych pocztą (czas) + niepewność zwrotu (130 sztuk) = Średnio ten Cashback wygląda :-/
10. Organizator informuje, że wypłacane Premie Pieniężne stanowią dla Uczestników przychód, podlegający opodatkowaniu podatkiem dochodowym. Obowiązek odprowadzenia podatku do właściwego urzędu skarbowego obciąża w całości Uczestnika. W przypadku Uczestników, będących osobami fizycznymi nie prowadzącymi działalności gospodarczej, Organizator wystawia formularz informacji podatkowej PIT-8C, który zostaje wysłany na adres Uczestnika podany w Formularzu Zgłoszeniowym. Informacja zostanie wysłana do Uczestnika do 28 lutego 2014 roku.
Cytat:
Zamieszczone przez
McLaren
Myślę o kupnie z Cashbacka C17-40 i tak przy okazji poczytałem regulamin, nie wiem czy wszyscy doczytali. We wcześniejszym Cashbacku było to inaczej rozwiązane (lepiej).
Ktoś wie ile taki podatek wyniesie z kwoty 410zł którą Canon zwraca za ten obiektyw.
Podwyżka cen sklepów + Podatek do opłacenia + wysłanie kodów kreskowych pocztą (czas) + niepewność zwrotu (130 sztuk) = Średnio ten Cashback wygląda :-/
10. Organizator informuje, że wypłacane Premie Pieniężne stanowią dla Uczestników przychód, podlegający opodatkowaniu podatkiem dochodowym. Obowiązek odprowadzenia podatku do właściwego urzędu skarbowego obciąża w całości Uczestnika. W przypadku Uczestników, będących osobami fizycznymi nie prowadzącymi działalności gospodarczej, Organizator wystawia formularz informacji podatkowej PIT-8C, który zostaje wysłany na adres Uczestnika podany w Formularzu Zgłoszeniowym. Informacja zostanie wysłana do Uczestnika do 28 lutego 2014 roku.
bardzo dobre pytanie..., ja kiedyś od pewnej drobnej wygranej musiałem odprowadzić 10%. Skoro jednak Organizator informuje, że premia będzie stanowić przychód to podatek wydaje mi się że będzie wyższy..., możne jaki księgowy się wypowie...