ja o duszy milcze ;-), jedynie promyczka usmiechu i radosci z foto zycze to juz wystarczyCytat:
Zamieszczone przez muflon
Wersja do druku
ja o duszy milcze ;-), jedynie promyczka usmiechu i radosci z foto zycze to juz wystarczyCytat:
Zamieszczone przez muflon
No wlasnie, dostales jakis dowod zakupu, paragon ze sklepu albo cos? Ja sie tez takich okazji wystrzegam, chyba, ze sa faktury albo paragony.
Mam paragon - nie ma obaw ze krojony. Byl do niego jeszcze 75-300IS i cos tam jeszcze.. ale ja potrzebowalem tylko tego co wzialem ;) Sprawdzalem tez numery w bazie sprzetu skradzionego - wszystko jest ok.
Co do duszy - ten aparat mi sie nie podoba.. zeby to bylo jasne ;) Ale po pierwsze - kosztuje niewiele. A po 2gie - stosunek cena/mozliwosci/jakosc zdjec jest nie pobicia.
Nadal bede sie usmiechal biorac do reki D200 :mrgreen:
PS. Zaluje sprzedazy 17-40 :(
A mozesz sprecyzowac, co szczegolnie ci sie w nim nie podoba?Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
no jak to? brak duszy :)Cytat:
Zamieszczone przez marabut199
oj Czacha... :roll:
O rany!!! O tej duszy to juz z Chomskym na Analaog vs cyfra ciagnie sie jakis czas...Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Czy ktos moze zdefiniowac "dusze" aparatka to moze w koncu dyskusja zrobi sie materialna...
moze to cos na ksztalt duszy z zelazka? ;)Cytat:
Zamieszczone przez marabut199
Przeciez zartuje z ta dusza.. i tak wszyscy wiedza ze Canon ma lepsza swietlistosc :mrgreen:
Po prostu D200 mi sie bardzo podoba - to jak lezy w reku, jak dziala... wszystko.. poza cena ;)
No i dobrze, ze w koncu sie zdecydowales, a ze akurat padlo na Canona :mrgreen: to tym lepiej dla nas, nie ubedzie nam forumowicza :-D
Ba, powiem więcej. Nie ubędzie nam Moderatora :-DCytat:
Zamieszczone przez yasin