piękne , jak porządny polonez
Wersja do druku
piękne , jak porządny polonez
Mala techniczna uwaga, wrzucasz zdjecia bez profilow, save for web, srgb, bez tego kazda przegladarka bedzie widziec kolory inaczej.
Niewiem po czym to wnioskujesz? zapisuje zdjęcia w lightroomie z profilem srgb a poprostu nie zapisuje danych exif. Dodatkowo specjalnie dla ciebie, opera, chrome i IE zdjęcia wyglądają identycznie...
A chodzby z tego powodu
http://i853.photobucket.com/albums/a...ps5e4fe2c6.png
poraz kolejny specjanie dla ciebie odpaliłem własnie to zdjęcie w 3 różnych przeglądarkach efekt, zaskakująco ... taki sam jak poprzednio, moze to tak na Mac'u jest polecam przeskoczyc na PC
Napisalem, ze zdjcie jest bez profilu, moze i zapisane w LR z sRGB, tyle ze profil nie dolaczony do zdjecia?
Wierze w to co mi PS pokazuje.
luz ziom, a odpaliłes na kilku innych przegladarkach?
ja sobie przejrzałem galerie i najbardziej podobają mi się 17,18,19 oraz 30. Jeżeli to nie tajemnica to jak wyglądała obróbka zdjęć - jeżeli taka była na 17,18,19. bardzo mi się podoba
tajemnica to to nie jest, ale żebym ja to pamiętał :D
Uhuhuhuuh urlop za mną, 18 dni pobytu w polsce i aż dwie sesje zdjęciowe w tym czasie, jedna odbyła się w fantastycznej kawiarni na mazurach Herbaciarnia Imbryk, do sesji pozowała młoda ale bardzo wdzięczna Ala, pozdrawiam