No trochę się obudzili..... albo Niemcy pod koniec przyspali ;). Tak czy tak tylko cud może spowodować żeby Holendrzy awansowali.
Wersja do druku
No trochę się obudzili..... albo Niemcy pod koniec przyspali ;). Tak czy tak tylko cud może spowodować żeby Holendrzy awansowali.
nie ma cudu. wejda na pewno Niemcy i oprocz tego Portugalia albo Dania, niestety chyba ta pierwsza :( a co do gry Oranje... dziadostwo, no, co tu dluzej mowic. Niemcy byli duzo lepsi.
moj boss juz mi zasms-owal: "dramatyczny. Od dziś jestem fanem dla Polski" - cytat doslowny, jak na google translatora to zupelnie przywoite wydanie jezyka wieszcza Juliusza ;)
Ja tam wolę jednak żeby weszła Portugalia mimo że nie trawię tego ich lalusia ;)8-).
Oj tam Oj tam Krystyna nie jest taki zły:P Swoją drogą Niemcy urastają do roli faworyta.Mnie bardziej ciekawi co dziś pokaże Hiszpania oby z Torresem w składzie od początku.
Krysia Ronaldowa była bardzo przygnębiona faktem, że kibice duńscy skandowali "Messi" i w wywiadzie stwierdził, że jest szczęśliwy, że jeszcze grają w turnieju.
No tak, a mogli już odpaść z niego dawno temu...
Jak stawiacie na dzisiaj?
Irlandia przegra, a Makaroniarze zremisuja.
Makaroniarze to dla mnie zupełna niewiadoma. Oni są zresztą tak kapryśni. że licho wie co z nimi będzie.
Hiszpania powinna teoretycznie dołożyć Irlandii ale znane jest przecież powiedzenie samych Hiszpanów o swojej reprezentacji - "gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze" ;).
Póki co jest taka pukanina. Włosi by może trafili gdyby przed irlandzką bramką się nie zastanawiali co oni tam właściwie robią ;):lol:.