Możesz poprawić link? u mnie niestety nie działa...
Wersja do druku
link poprawiłem
Oczywiscie moge
http://www.gentec-intl.com/GentecInc...0-300mm EX.jpg
W tym poscie chcialbym rownież przeprosic Pana theremin'a za swoja wypowiedz dotyczaca podkreslam jako by wspolpraca e'Lek z 350-tka to nieporozumienie , moze faktycznie troche za bardzo przesadzilem (zle dobralem slowa) w tym temacie, ale jako ze sam mialem okres w ktorym korzystalem z 350D i L'ki i teraz przez okolo 2 tygodnie kozystam z tej samej eLki z wyzszym modelem body, widze roznice w szybkosci AF.
Owszem na puszkach 300D/350D widac jak diabli moc AF L'ki, ale ja tu poruszylem temat nie dwa rozne szkla na 350D, tylko temat dwie puszki jeden i ten sam obiektyw.
Tytułem sprostowania chcialbym sie poprawic i napisac ze 350D + L'ka to nie nieporozumienie, ale trzeba miec na wzgledzie to ze 350D nie wykorzystuje w pelni mozliowsci AF L'ki (nie bede sie tu tez rozdrabnial ani uogolnial czy bron boze chwalil) ale takie jest moje zdanie po "organoleptycznym" przeprowadzeniu testow w zakresie szkiel ktore posiadam.
a ja, gdy podpielam do 5D plastikowe gucio pod tytulem 50 f/1.8, do którego nie byłam przekonana i ktore chcialam sprzedac - na lepszym body badziewko nagle ożyło i pokazalo, co potrafi - teraz uzywam go czesciej i chetniej niz mojego 'niesmiertelnego'
co tylko pokazuje, ze nie nalezy podchodzic sceptycznie do sprzetowych mezaliansow :)
Nie, nie będzie to kolejny wątek proszący o sample ;) Chciałem się tylko pochwalić że zamówiłem to bydle u naszego kącikowego TIP`a ;) Ciekaw jestem czy jest wart tej ceny, mam nadzieję że tak. Docelowo będzie pracował pod 5D także myślę, że się sprawdzi. Jak już dojdzie i zfocę nim coś ciekawego, to na pewno wrzucę jakieś sampelki ;) Bardzo jestem ciekaw szybkości autofocusa zwłaszcza, bo o wykonanie nie mam prawa się martwić (Już 17-40 był świetny pod tym wzlędem). No to jak odbiorę , to się pochwalę ;)
no to pieknie :)
Ile dałeś?
Z autofocusa powinieneś być zadowolony, jest szybki :-)