Czy lekcje z pierwszej strony będą jeszcze dostępne, bądź mogę je gdzieś pobrać?
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Czy lekcje z pierwszej strony będą jeszcze dostępne, bądź mogę je gdzieś pobrać?
Pozdrawiam.
Prawdopodobnie tak. Trzeba poczekać aż Janusz Body wróci do Polski, to pewnie sprawa się wyjaśni.
Nasz "hostodawca" zmienił serwer. Za 2-3 dni wszystko powinno być znowu osiągalne.
Jestem tu nowy, cociaż zarejestrowany już dawno. Nigdy nie zabierałem głosu bo nie miałem takiej potrzeby, ale te lekcje PS są tak świetne , że muszę pogratulować autorowi.
Lekcje nagrałem sobie jeszcze przed zmianą adresu strony, są świetne i ćwiczę jak mi tylko czas pozwala. Wielkie dzięki za nie. Ostatnio próbowałem ściągnąć akcję i filmik - nie udaje się. Czy jest to jeszcze na stronie, czy może adres został zmieniony?
Wszystko jest jak w linkach w pierwszym poście wątku. Linki sa uaktualnione po zmianie serwera. Jeśli któryś nie działa to proszę o info na PW.
wielki poklon filmiki (lekcje) super
pozdrawiam i dzieki wielkie
Świetne tipy!
Jestem już po kilku lekcjach i co produkcję dowiaduje się czegoś nowego.. genialna inicjatywa. Dzięki!