ofcoz,
a że fotomuka to bodajże albo Tomasz Goliński albo muflon odkrył jakiś miesiąc temu...zresztą sam im powiedziałem:D
Wersja do druku
ofcoz,
a że fotomuka to bodajże albo Tomasz Goliński albo muflon odkrył jakiś miesiąc temu...zresztą sam im powiedziałem:D
Tak z ciekawosci zapytam, po co zmieniales nick'a ?Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Bo ten bardziej profi... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Tamten był bez 'świetlistości'...
no zejdzcie z chlopaka :) kazdy ze tak powiem ma w zyciu zakrety :) i to jest informacja potwierdzona :)
dzięki thorin, dobrze że chociaż chłopak chłopaka poprze... jesteś ode mnie starszy jeden rok i kilka dni:)
Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
no nie zebym sie czepial, ale troche nie lapie co moj wiek ma do rzeczy :) wrzuc na luz tutaj nie ma czegos takiego jak szufladkowanie z powodu wieku... prawda chlopcy ? :mrgreen:
a wlasnie ze jest hrhrhr
tylko do 18, bo potem mozna legalnie pic piwo :mrgreen: (wiem wiem co zaraz powiesz ze nie pijesz :) )Cytat:
Zamieszczone przez asterix
dobrze że już jestem pełnoletni wsumie żadna różnica przed jak po tylko jest się starszym i bliżej śmierci :)
niewiem co to za roznica czy ma sie lat 19 czy 29 i tak w 90 % jestesmy hobbystami, a przyklad 16 latka robiacego zdjecia dla australijskich gazet przyrodniczych na forum juz byl :)