Prawdziwi eksperci, nie tacy canonowo-forumowi, wiedza co jest lepsze.Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Wersja do druku
Prawdziwi eksperci, nie tacy canonowo-forumowi, wiedza co jest lepsze.Cytat:
To prawda. Na koncerty i focenie przy wysokich ISO nie nadaje sie.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Dlatego wszystko zalezy od indywidualnych preferencji. Dla mnie jako skromnego amatora praktycznie nieuzywajacego nawet ISO 800 nie ma to znaczenia. Dla kogos innego bedzie mialo duze i bedzie musial wybrac inna puszke. Dobrze, ze mamy w czym wybierac :-) I o co sie spierac :mrgreen:
sorki, ale troche jakby p... jak lysy kantem grzywki.Cytat:
Zamieszczone przez allan
zobacz sobie na stronie Canona sample z 1Ds i 50 macro albo 85L. pokaz mi takiej jakosci zdjecia z D2X, to bede wiedzial, ze wiesz o czym mowisz.
wybacz, ale jesli rozmiawiamy o jakosci zdjec, to mnie interesuja faktyczne zdjecia, nie cyferki w gazetach czy czyjes opinie. chce ocenic to na wlasne oczy, wiec poprosze o takiej jakosci zdjecia D2X. chyba proste, nie?
Majac opinie 52 ekspertow z 18 krajow (EISA Award) naprawde nie chce mi sie teraz szukac dla Ciebie jednego fotek.Cytat:
Co ciekawe, w Niemczech tylko jeden magazyn o fotografii zostal dopuszczony do nagradzania przez EISA. Fotomagazin wlasnie.Cytat:
Zamieszczone przez allan
Inne (a jest ich wiele) to dziadostwo.
dziekuje, nie mam pytan!Cytat:
Zamieszczone przez allan
znaczy sie nie potrafisz takich zdjec pokazac, i z grywasz cwaniaka podpierajac sie czyimis opiniami.
dzizys, oni sa dla Ciebie jakas wyrocznia? w testy w CHIP'ie FOTO-VIDEO tez wierzysz? :rolleyes: :roll:Cytat:
Zamieszczone przez allan
No tych 52 ekspertow z 18 krajow, zrzeszonych w EISA, jest dla mnie troche bardziej wiarygodnych niz opinia jakiegos 23-letniego dominiczka z ostrowa, czy innego akustyka.Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
To sa ludzie uznani, zajmujacy sie na co dzien zawodowo fotografia, przez duze Z, a nie jacys amatorzy ew. slubni pstrykacze, spedzajacy poza tym cale dnie bezproduktywnie w internecie.
Prosze Cie skoncz juz trollowac, nie powinienes byc w szkole? zdaje sie, ze wczoraj sie rok szkolny zaczal :roll:Cytat:
Zamieszczone przez allan
a za to mozesz dostac warna albo nawet kopa, bo to ze internet jest anonimowy nie oznacza, ze mozna sobie pozwolic na brak elementarnego szacunku wzgledem drugiej osoby.Cytat:
Zamieszczone przez allan
jesli nie zrozumiales pytania ktore wczesniej postawilem: interesuja mnie tylko przykladowe zdjecia. nic wiecej. ja nikogo nie mam zamiaru przekonywac. chce tylko zobaczyc takie zdjecia na wlasne oczy