Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie zgodnie z planem. To dobry znak dla mnie, bo oni maja go w dobrej cenie. Czekam juz na sample.
Wersja do druku
Witam
Okey nie ma sprawy jak będe go miał to zrobie kilka zdjeć synkowi na f/1.8 2.0 itd i Ci podeśle na privata.
wrzuć na rapidshare czy inny serwer wymiany plików.
Witam
Mam mam mam 28mm f/1.8 i jestem bardzo zadowolony. Ładnie ostrzy na pełnej dziurze. Jak tylko zrobie kilka na f/1.8 to wrzucę do wglądu.
Pozdrawiam
A wiec moze nie jest taka tragedia z ta dostepnoscia jak mowia. Moze to tylko mity TIPow, zeby miec dobre ceny dla nich :) A tak serio to czekam na sample. :)
Wiesz no dla mnie spoko, tylko wolalbym np. takie foty jak portret osoby wewnatrz z slabym swiatlem i np kadr tej osoby na zewnatrz jak swiatla jest duzo, ale jesli mozesz cyknij raczej szeroki kadr, tak zeby osoba nie wypelniala calej foty :) Cos ala para mloda na tle kosciola.:) Heheh, ale mam wymagania, najlepiej cyknij nia slub w sobote :) Bede wdzieczny za kolejne foty.
Praktycznie juz jestem na 90% przekonany do tego szkla i po uzbieraniu niezbednych srodkow (max koniec sierpnia/poczatekwrzesnia) mysle, ze je polkne, jednak fajnie bylo by widziec jak wyglada portret na 1.8 i chociaz jedna fotka pod swiatlo. Bo w/w typ foto sprawia najwieksze problemy temu szklu.
tak pod ostre światło będzie pewnie nienajlepiej dlatego kupiłem sobie tulipana do niego, w czwartek odbieram.
Sigma 30mm f/1.4 lepiej pracuje pod światło i to jest fakt.
Gdyby nie było Canona 28mm pewnie brałbym sigme
całkiem nieźle
czekamy na inne ujęcia
Kolega tak sie zatracil ze swoja nowa zabawka, ze zapomnial o nas i samplach :mrgreen: