Ok 4,5 minuty.Cytat:
Zamieszczone przez Simon
Wersja do druku
Ok 4,5 minuty.Cytat:
Zamieszczone przez Simon
Cytat:
Zamieszczone przez mxw
to mi przypomina czasy pakowania pudełek od kaset VHS i pilotów od telewizorów w folię, by się nie niszczyły
**** tym sobie nie zawracam i zawsze wyjmuje kartę, zresztą inaczej nie miałbym jak z tanka korzystać, nigdy mi się z klapką nic nie działo, nie wiem tylko jak będzie w 20D, w 300D była ona dużo solidniejsza...
nie, nic nie przeoczyłeś, grupa testująca testuje i korzysta, mam już kilka opinii, wyszedł jeden bug (tylko jeden)(!), poza tym trzeba dorobić konfigurator/instalator i .... można publikować.Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
na razie mam duuuużo innej roboty, ale myślę, że może w styczniu uda mi się to skończyć.
oj, oj, kolega wyciągnął moją wypowiedź sprzed kilku miesięcy i - jak niektórzy zauważyli - jest ona już mocno nieaktualna... :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
teraz znów polecam i sam korzystam wyłącznie z czytnika (takiego na PCMCIA w laptopie) i mxw fotoloadera* - wygoda i łatwość obsługi, choć nie demon prędkości ;)
*on nawet nie potrafi ściągnąć fotek po kabelku z aparatu.
a co do drzwiczek: miałem kiedyś powershot A95 - tam klapka od karty to dopiero była masakra, za każdym razem miałem wrażenie, że coś się złamało, w porównaniu te klapki w 300D, 350D, 20D itp. to mniodzio 8-)
Sprawdzilem wlasnie, minuta i 38 sekund...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Rzeczywiscie, kolosalna roznica ;-)
Zdziwiłbyś się. http://www.usb.org/developers/usbfaq/#cab0. A USB 2.0 chyba pod tym względem jest jeszcze bardziej ograniczone, ale nie mam linka pod ręką.
kurde , temat ma juz 1,5 roku
nie spodziewale sie ze ozyje
a i dla zainteresowanych - od 1,5 roku korzystam z czytnika , zadne piny sie nie pogiely a dzwiczki od cf'ki do tej pory ciagle sie zamykaja