Ja zawsze zawijam pasek wokol nadgarstka. Akurat taki mi pasuje, ze 2 owiniecia paskiem i mam sztywny chwyt za bodygrip oraz mam latwy dostep do funkcji.
Wersja do druku
Ja zawsze zawijam pasek wokol nadgarstka. Akurat taki mi pasuje, ze 2 owiniecia paskiem i mam sztywny chwyt za bodygrip oraz mam latwy dostep do funkcji.
strzel fotke i wstaw image apropos techniki owijania :mrgreen:
Heh, witamy w klubie:) :cool:Cytat:
Zamieszczone przez chyrus
Widze że to standard :wink:Cytat:
Zamieszczone przez rysiaczek
A myślałem że jestem jakiś dziwny :mrgreen:
Technika jest prosta: owijanie napisem do gory :D co by wewnetrzna czesc paska - antyposlizgowa, zalegala na nadgarstku :D
Wszelakie uchwyty jak powyzej prezentowane to fajny bajer, ale na pewno nie sa niezbedne. Pasek jest bardziej universalny :)
Dosyc dlugo tez myslalem ze owiniety pasek to fajna sprawa... Ale jednak hand strap zamiast zawijania pol metra paska dookola w te i spowrotem jest duzo wygodniejszy.
No ba.Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Ale za to ten 'profi' wygląd, gdy szykując się do 'strzału' pewnym ruchem owijasz sobie pasek wokół przedramienia... Oglądałeś kiedyś te wszystkie hamerykańskie filmy wojenne? Toż to to samo...;) :mrgreen:
wezyk z kupki zlomu
efekt koncowy
całkowity koszt 6 zl
GaGacek, fajny lutol Łiler ;). Moj wezyk jest z rekojescia od joystiska, ma nawet autofire :D
jak to powiedziec masz juz "fajera" wiec ta wspaniala lutnica Ci nie zorbie drugiego no chyba ze sobie zyczysz to mozemy cos pospawac - niestety drewna nie spawam bo nie mam drewnianych elektrod :evil:Cytat:
Zamieszczone przez chyrus
tak sie zastanawiam czy nie zrobic konkurencji na allegro