Obie stopy prawe i jedna większa od drugiej.
Wersja do druku
Obie stopy prawe i jedna większa od drugiej.
37. Kadr dobry, ale obróbka fatalnie wygląda . I chyba wolałbym bez kolczyka.
hmm a co sugerowałbyś prawa duza stopa a lewa mala ?? no to wyglądałoby to komicznie - człowiek o rożnych stopach... a to nie było moim celem :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
co masz dokladnie na mysli...bede bardzo wdzieczny za sprecyzowanie stwierdzenia"obróbka fatalnie wygląda" bo moze rzeczywiscie czegos nie zauwazam :)
pozdrawiam
Żeby zdjęcie było poprawne, potrzeba prawej i lewej stopy, obu tej samej wielkości.
No już, już. Jeden micles na CB wystarczy ;P
hehe interesujące spojrzenie :) no cóż można sie z nim zgodzić lub nie ;)
ale byłbym wdzięczny za przybliżenie mi terminu "żeby zdjęcie było poprawne" w tym kontekście w którym piszemy :))
żeby stwierdzić poprawność potrzebny jest dowód - czyli coś ścisłego. jak wiemy fotografia nie należy do dziedzin ścisłych podobnie jak malarstwo itd :)))
pozdrawiam
Stary, żartuję sobie, co myślę o zdjęciu już napisałem, kazałeś się czepiać to wymyślam.
plastic oraz cała lewa strona ma jakieś takie dziwne plamy na skórze ( lewa ręka też ).
A kolczyk odciąga niepotrzebnie uwagę
37 "plamy" to nierówności skóry (pagórki i doliny) które wylazły jako jaśniejsze i ciemniejsze z powodu dużego kąta padania światła. Mi się najbardziej nie podobają oczy (widać, że wyciągane) i usta (bez pigmentu?)