okropnie pomalowane oczy, ale może to był i zamysł, żeby je na zombie przerobić
Wersja do druku
okropnie pomalowane oczy, ale może to był i zamysł, żeby je na zombie przerobić
missgruszka całe szczęście, że nie idealnie bo bym się bał.... chyba jest dobrze nie beznadziejnie :)
airhead... hmm nie wiem co masz do oczu ale niech tak zostanie.... zamysł może i był modelki, bo to jej pozostawiłem kwestie make up ale nie pytałem o jej zamysły.... osobiście moje amatorskie oko nie widzi w tym nic z zombi, czy czego kol wiek nadzwyczajnego... może po za tym, że rzęsy trochę się rozłażą :)
Jeśli piszesz o ostatnich kilku portretach to... ciekawa opinia, z którą pozwolę się nie zgodzić (i moja wizażystka również).
Zrobiona jest na Shakirę, tylko nie do końca, bo twarz niewymodelowana. Z makijażem oczu wszystko w porządku i jeśli modelka sama się malowała to całkiem dobrze.
101.
daaawno nic nie robiłem....
Ładny portret, urokliwa buzia, ładne światło. Ogółem - gdyby nie te przepały na buzi byłby to poprawny portret :)
<wow> dziękuję za tak wiele.... może ktoś powie "tłumacz się" ale odpowiem buzie celowo dopalałem w programie, tak samo jak "przyciemniłem to coś na drzewie"
Lubie takie "nad palone" buzie, co chyba widać na wcześniejszych pracach, a nie widzę aby szczegóły były utracone... ale kto co lubi :D
"ładne światło" --- i choć wiem że dużo dużo pracy jeszcze przede mną, to jest to właśnie to na co czekałem od dłuższego czasu :D w opinii innego fotografa :P
Ej, walnięcie fleszem prosto w twarz to nie jest ładne światło, to brzydkie i płaskie światło. Ten badyl mi raczej przeszkadza, ale co kto lubi, ale świecenie Ci tutaj nie wyszło za bardzo. Jak masz lampę zewnętrzną, użyj chińskich radiówek, albo kabla off-shoe i zdejmij lampę z aparatu, jak nie masz, nie ruszaj wbudowanego flasha tylko doświetlaj blendą.
masz rację... jeszcze 4 softboxy kupię i wtedy zacznę kombinować, testować,próbować ze światłem...
wtedy może coś wyjdzie... ;)